Резюме від 7 вересня 2022 PRO

Вадим

Помічник нотаріуса

Вік:
23 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Старший продавець-консультант

з 02.2020 по нині (4 роки 4 місяці)
ТОВ "АЙТІБІ-КОНСАЛТИНГ", Одеса (Пошук персонала)

Професійне володіння знаннями та навичками в даній сфері роботи для кваліфікованого обслуговування гостей. Впевнено користуватися ПК, а саме, володіння пакетом MSOffice (Access, Excel, Power Point, Word, WordPad), впевнена робота з різними браузерами (Opera, Firefox, Chrome, Amigo,Internet Explorer), навички роботи з операційними системами Linux і Windows», знання програм 1С та CRM. Дуже добре справлявся з поставленими задачами на даній роботі в результаті чого часто підвищували мою кваліфікацію та преміювали. Велика клієнтська база, яка задоволена моїм обслуговуванням та звертаються саме до мене для отримання консультації.

Продавець-консультант

з 07.2019 по 02.2020 (7 місяців)
YO MOYO магазин модної одежі, взуття та аксесуарів, Одеса (Продаж одежі, взуття та аксесуарів)

Консультація клієнтів та допомога підібрати необхідний товар, знання асортименту, тримання торгового залу в належному стані. Гарні відгуки клієнтів та роботодавця про мою виконану роботу, преміювання.

Освіта

НУ "ОЮА"

Право 081, Судово-адміністративний факультет, Одеса
Незакінчена вища, з 2018 по 2022 (4 роки)

Юридична освіта

Знання і навички

Пользователь ПК MS Excel MS Word Користувач ПК Користувач Internet MS Office MS PowerPoint Windows Internet Explorer Opera Email Mozilla Firefox MS Outlook Outlook Express MS Access Google Chrome WordPad Веб-браузери Аміго Графічні редактори CorelDRAW Linux MS Office Picture Manager Express

Знання мов

  • Англійська — вище середнього
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Німецька — початковий

Додаткова інформація

Оскільки через менше чим пів року закінчую навчання та отримаю диплом бакалавра, маю велике бажання розпочати рухатися по обраному шляху в сфері юриспруденції та хочу розпочати працювати за спеціальністю. Також планую всупати до магістратури та паралельно працювати ( можливо навіть навчання за вільним графіком та виділення більше часу саме на роботу, оскільки надаю перевагу саме практичним навичкам ). Щодо практичного досвіду, то я проходив практики в місцевому суді, працював юрисконсультом в Юридичній клініці, маю навички роботи з законодавчими актами, процесуальними документами та навичками щодо їх оформлення. Не маю шкідливих звичок, за здоровий спосіб життя. Відповідальний, цілеспрямований, комунікабельний. Маю права категорії B2.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: