Резюме від 15 лютого 2024 PRO

Анастасія

Юрист, помічник адвоката, судді

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
27 років
Місто проживання:
Кривий Ріг
Готовий працювати:
Дистанційно, Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний спеціаліст-юрист юридичного відділу

з 06.2022 по 06.2023 (1 рік)
Виконавчий комітет Саксаганської районної у місті ради, Кривой Рог (Юриспруденція)

складання процесуальних документів; участь в судових засіданнях; самостійне ведення судових справ в якості відповідача/заінтересованої особи/позивача; ведення адміністративної комісії, оформлення адміністративних постанов та пред`явлення до примусового виконання; юридичні консультації; правовий аналіз документів; ведення цивільних, адміністративних справ; складання позовів, відзивів, пояснень, апеляційних та касаційних скарг, відповідей на запити та звернення; діловодство.

Провідний юрист

з 01.2019 по 06.2022 (3 роки 5 місяців)
Адвокатське об’єднання КС Партнерс, Днепр (Юриспруденція)

Складання та юридичний аналіз договорів; претензійно-позовна робота; участь в судових засіданнях; самостійне ведення судових справ; консультації та укладання договорів; співпраця з ДВС та ОМС; юридичні консультації; супровід та забезпечення господарської діяльності юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців; ведення цивільних, господарських, адміністративних справ; складання позовів, претензій, заяв, апеляційних та касаційних скарг; приватизація квартир, кімнат в гуртожитках; оренда та приватизація землі; реєстрація речових прав на нерухоме майно; реєстрація договорів оренди землі.

Помічник юриста

з 01.2018 по 01.2019 (1 рік)
Товариство з обмеженою відповідальністю «Правова стратегія», Днепр (Юриспруденція)

Складання та юридичний аналіз договорів; претензійно-позовна робота; юридичні консультації; ведення цивільних, господарських, адміністративних справ; участь в судових засіданнях; знання правил діловодства.

Освіта

Харківський національний університет внутрішніх справ

Юридичний, Харьков
Вища, з 2018 по 2020 (2 роки)

Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ

Юридичний, Днепр
Незакінчена вища, з 2014 по 2018 (4 роки)

Знання і навички

Сумлінність Знання законодавства України Впевненість Знання держ. реєстрів ЛІГА:ЗАКОН Користувач ЄДРСР Складання процесуальних документів Знання процесуального права Знання цивільного законодавства Претензійно-позовна робота Укладання договорів Аналіз компаній на YouControl Представництво в судах Робота з правовими базами НАУ Знання правових баз даних Комунікабельність

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: