Резюме від 3 грудня 2022 PRO

Роман

Врач-анестезиолог

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
49 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Врач анестезиолог ОАИТ

з 02.2020 по нині (4 роки 3 місяці)
КЛ "Феофанія", Київ (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

оказание неотложной помощи; реанимация и лечение больных, находящихся в критических состояниях; все виды анестезий, включая ургентные( ката- и политравмы, различные проникающие ранения ит.д.). Являюсь членом ассоциации анестезиологов Украины. Участвовал в научно-практических конференциях и семинарах по анестезиологии и неотложным состояниям, соавтор двух выступлений и публикаций. Систематически прохожу курсы по анестезиологии и ИТ.

Освіта

Днепропетровская государственная медицинская академия

Первый медицинский, лечебное дело, Днепропетровск
Вища, з 1992 по 1998 (5 років 9 місяців)

интернатура по педиатрии 1998-99гг., первичная специализация по детской анестезиологии в ХМАПО в 2000г в течение 6 месяцев, в 2000году в течение 3 месяцев специализация по анестезиологии. Атестация на вторую категорию в 2006 году. 2011год аттестация на первую категорию врача анестезиолога.30.03.2015року - посвідчення про привласнення кваліфікації лікаря анестезіолога вищої категорії

Додаткова освіта та сертифікати

Харьковская национальная медицинская академия последипломного образования

2000 год, 6 месяцев

Запорожская медицинская академия последипломного образования

2000 год, 3 месяца

Знання і навички

Користувач ПК MS Excel MS PowerPoint MS Word Проводниковые виды обезболивания, все виды общего наркоза Ведение больных в палатах интенсивной терапии Реанимация больных

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Опыт работы:
02/2020 - теперішній час - КЛ "Феофанія" ДУС
07/2000 – 02/2020
- державна установа «Cпеціалізована медична санітарна частина №1», м. Енергодар, Запорізька область, відділення анестезіології з ліжками ІТ
до 2017 року - лікар-анестезіолог,
з 2017 року по теперішній час - завідувач ВАІТ
з 06/2018 по 06/2019р - завідувач ВАІТ з покладеними обов'язками завідувача відділенням хронічного гемодіалізу.

Володію методами підготовки хворих до оперативного втручання; внутрішньовенної‚ ендотрахеальної, регіонарної та провідникової анестезії в проведенні планових та ургентних оперативних втручань; ведення важких хворих - інтенсивна терапія‚ ІВЛ, а також надання планової та невідкладної допомоги; проведення реанімаційних заходів при різних критичних станах; проведення інфузійної терапії; інтубації трахеї (назо- та оротрахеальної); спостереження за пацієнтом під час анестезії та в післяопераційному періоді.
Вмію проводити наступні маніпуляції: штучна вентиляція легенів: простими методами ("рот-в-рот", "рот-в-ніс"), уручну через маску або інтубаційну трубку за допомогою апарату для наркозу, портативного респіратора; прямий та непрямий масаж серця; інтубація трахеї методом прямої ларингоскопії під наркозом та місцевою анестезією; загальна анестезія залежно від стану хворого та оперативного втручання; провідникова, епідуральна та спінальна анестезія; катетеризація епідурального простору; використання апаратури для наркозу, штучної вентиляції легенів, моніторірування життєво важливих функцій з дотриманням правил догляду за нею, техніки безпеки; спорожнення шлунку зондом, притиснення стравоходу в області шиї (прийом Селліка) та ін. методи; венепункції, венесекції, катетеризація периферичних та центральних вен у дорослих та дітей, тривала інфузійно-трансфузіонна терапія, використання апаратури для дозованих інфузій; артеріосекція; узяття крові для аналізу газів крові і КЩС; визначення групи і резусу-приналежності крові (індивідуальній сумісності); пункція плевральної порожнини; внутрішньосерцеве введення медикаментів; пункція трахеї; конікотомія; очищення дихальних шляхів від патологічного вмісту; вібраційний масаж грудної клітини; запис та розшифровка електрокардіограми; електростимуляція та електродефібрілляція; вимір центрального венозного тиску; катетеризація сечового міхура, вимір діурезу; ентеральне зондове та парентеральне живлення; розрахунки дефіциту води, електролітів, порушень білкового та вуглеводного обміну, КЛС, гемоглобіну та гематокриту і корекції цих порушень; іммобілізація кінцівок при травмах; накладання пов'язки на рану.

Є співавтором доповідей на науково-практичних конференціях :
9-10 червня 2006рм.Мелітополь«Актуальні питання анестезії, реанімації та інтенсивної терапії» - доповідь «Синдром Мендельсона. Випадок успішної реанімації»
1-2 червня 2007р.м.Запоріжжя«Проблеми безпеки в анестезіології та інтенсивної терапії» - доповідь «Алгоритми безпеки анестезії».

Брав участь в науково-практичних конференціях :
7 квітня 2004рм.Запоріжжя«Сучасні стандарти лікування в пульмонології»
16 жовтня 2004рм.Запоріжжя«Проблеми сепсісу»
14-15 жовтня 2005рм.Запоріжжя«Регіонарні методи анестезії: сучасні технології та їх забезпечення»
9-10 червня 2006рсмт.Кіріловка«Актуальні питання анестезії, реанімації та інтенсивної терапії»
12-13 жовтня 2007рм.Запоріжжя«Сучасні технології регіонарного знеболення та їх забезпечення»
29-30 березня 2009м.Запоріжжя«Регіонарна анестезія та лікування болю»
4-5 вересня 2009рм.Бердянськ«Актуальні питання анестезіології та інтенсивної терапії»
02 грудня 2010рм.Запоріжжя«Школа лікування ГІМ у пацієнтів з елевацією сегменту ST на догоспітальному/госпітальному етапі»
23 листопада 2012рм.Запоріжжя«Травматичні пошкодження: актуальні питання невідкладної допомоги, анестезії та інтенсивної терапії»
06-07 вересня 2013м.Бердянськ«Актуальні питання анестезіології та інтенсивної терапії. Гострі порушення мозкового кровообігу»
07-08 травня 2014рм.Запоріжжя«Анестезія та інтенсивна терапія на сучасному етапі», десята школа регіонарної анестезії «Козацький спис» по темі « Регіонарна анестезія: проблемні питання та ускладнення. Лікування болю»
8-9 вересня 2017рм.Бердянськ«Компас анестезіолога»

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: