Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Віталій

Завідуючий господарством, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Кропивницький
Готовий працювати:
Кропивницький, Тернопіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Завідуючий господарством

з 03.2023 по нині (1 рік 2 місяці)
Дендропарк, Кропивницький (Готельно-ресторанний бізнес)

Забезпечення господарського обслуговування парку (господарський інструмент, будівельні матеріали, послуги, паливо, мастила та інші матеріали, що забезпечують безперебійну роботу парку).
Розробка планів та контроль винання покосу трави, обрізки дерев, стрижки газонів, вирубки сухостою, очищення паркової території від деревиних відходів.
Здійснення контролю щодо чистоти парку, прибирання і вивезення сміття, листя, снігу.
Складання кошторису господарських витрат, подання заявок на ремонт і придбання інвентарю, закупівля ПММ.
Здійснення контролю щодо раціонального використання витратних матеріалів і коштів, що виділяються для господарських цілей.
Забезпечення зберігання інвентарю та іншого майна підприємства. Ведення обліку та складання звітів про збереження інвентарю та іншого майна.
Контроль та забезпечення підрядних організацій та фізичних осіб, які виконують будівельні роботи чи надають будь-які послуги щодо благоустрою парку.
Контроль та управління робочим колективом (20 осіб) щодо здійснення робіт повя'заних з благоустроєм, прибиранням та іншими роботами які проводяться на території парку.

Комірник

з 09.2021 по 03.2022 (6 місяців)
ТОВ "УКР ТРАНС ЦЕНТР", Кропивницький (Вантажні перевезення автомобільним транспортом.)

прийом та розміщення товарів на складі; облік товару (приходи, витрати, списання, інвентаризації); оперативне упраління виконанням складських операцій з приймання та видачею паливно-мастильних матеріалів; заправка автомобілів дизельним пальним

Комірник

з 07.2021 по 09.2021 (2 місяці)
Пік, Кропивницький (Оптова торгівля будівельними і господарськими товарами)

поштучний прийом товару та матеріалів згідно документу надходжень; раціональне розміщення товару на стелажах зберігання; прийняття участі в проведенні інвентаризацій; комплектація та упаковка товару за заявками.

Завідувач складу паливно - мастильних матеріалів

з 10.2017 по 11.2020 (3 роки 1 місяць)
ТОВ агрофірма Фортуна, Петрове (Сільське господарство, агробізнес)

Керував виконанням складських операцій з приймання та видавання паливно-мастильних матеріалів, матеріально-технічних цінностей тощо, їх розміщення з урахуванням найбільш раціонального використання складських площ, полегшення і прискорення пошуку необхідних матеріалів. Також забезпечував роботу складу запасних частин. Також в підпорядкуванні було близько 19 осіб (водії, трактористи, комбайнери, різноробочі) над якими здійснювався оперативний контроль які виконували як основні обовʼязки так і роботи щодо здійснення благоустрою прилеглої території.

Комірник

з 05.2017 по 10.2017 (5 місяців)
ПП Колега, Петрове (Торгівля)

Приймає на склад, зберігає і видає зі складу торговим відділам товарно-матеріальні цінності, що надходять від постачальників. Перевіряє відповідність цінностей, які приймає, супровідним документам, базовим артикулам, штрих-кодам. Веде облік наявних на складі матеріальних цінностей і звітну документацію про їх рух. Бере участь у проведенні інвентаризацій. Забезпечує зберігання матеріальних цінностей.

Головний спеціаліст земельно - комунального відділу

з 09.2012 по 11.2016 (4 роки 2 місяці)
Петрівська селищна рада, Петрове (Державні організації)

Головний спеціаліст відділу забезпечує реалізацію державної політики у сфері житлово-комунального господарства та благоустрою у Петрівській селищній раді. Приймає участь в розробці проектів рішень селищної ради та розпоряджень голови селищної ради, що належать до компетенції відділу, забезпечує їх попереднє обговорення у постійних комісіях селищної ради. Здійснює облік майна, що перебуває в комунальній власності територіальної громади селища. Здійснення благоустрою населеного пункту, в підпорядкуванні перебувало близько 15 осіб, які працюють на постійній основі та близько 10-15 осіб тимчасових працівників, які здійснювали роботу, щодо прибирання, покосу трави, приведення паркової зони та зон відпочинку у відповідність до норм паркової культури.

Головний спеціаліст

з 05.2006 по 11.2009 (3 роки 6 місяців)
Районний центр соціальних служб для сімї, дітей та молоді, Петрове (Державні організації)

Здійснює координацію, контроль та методичне керівництво діяльністю Центру щодо соціальної роботи з різними категоріями сімей (в тому числі соціального супроводу неблагополучних сімей, прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу), кризових центрів соціально-психологічної допомоги дітям та молоді. Складає місячні плани та бере участь у підготовці перспективних планів роботи Центру, перспективних планів роботи з кадрами.

Практичний психолог

з 02.2005 по 08.2005 (6 місяців)
Кіровська загальноосвітня школа І - ІІІ ступенів, Кіровоград (Освіта, наука)

Участь в організації навчально-виховної роботи, спрямованої на забезпечення умов для особистого розвитку учнів (вихованців), збереження їхнього повноцінного психічного здоров'я. Проводить психолого-педагогічну діагностику готовності дітей до навчання в період їхнього переходу з однієї вікової групи до іншої.

Освіта

Кіровоградський інститут регіонального управління та економіки

Практичної психології, психолог
Вища, з 1999 по 2004 (5 років)

Знання і навички

Користувач ПК MS Office Робота зі сканером Робота з принтером Робота з факсом Робота з ксероксом

Додаткова інформація

Не офіційне оформлення на роботу

Схожі кандидати

Завгосп
Кропивницький

Завідувач господарства
Кропивницький

Завхоз, инженер, энергетик
Кропивницький

Завідувач господарства
20000 грн, Кропивницький, Київ

Завгосп
Тернопіль

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: