Резюме від 9 травня 2024 PRO

Максим

Фахівець відділу ЗЕД

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Комерційний директор

з 11.2018 по 02.2022 (3 роки 3 місяці)
Солідар, Київ (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Я, Максим Макаренко, 1988 р.н. Проживаю в Києві. У 2012 р. закінчив Національний авіаційний університет, отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Комп’ютерно-інтегровані процеси та виробництва» та здобув кваліфікацію інженера з керування та обслуговування систем. З 2012 по 2016 роки працював на АЗС «Формула» начальником зміни. Не буду розписувати який я пунктуальний, хороший, напишу, що я робив, вмію, що подобається робити.
З 2018 р. працював комерційним директором у ТОВ «Солідар». Так як моїм керівником був лівієць, то працювали переважно на ринок Лівії та ОАЕ. Починали з допомоги для іноземців по оформленню різних документів: переводи паспортів, дозволи на імміграцію, дозволи на працевлаштування, посвідки на проживання, тощо. Тому ЦНАП, податкові служби, центр зайнятості, органи ДМС, СБУ – все це я робив і пройшов (деякі документи зроблені мною збереглися, можу надати). Паралельно займалися перевезенням особистих речей (одяг, взуття, різні побутові та офісні речі, навіть авто) лівійської діаспори їм на батьківщину, більшість перевезень було морським шляхом. Декілька замовлень на доставку було з посольства Лівії в Україні. У зв’язку з вдалою роботою, це переросло у перевезення будь-яких товарів по замовленню клієнтів. У мої обов’язки входило майже все: моніторинг цін і якості товарів, пошук підприємств-виробників, проведення і підписання контрактів і всіх необхідних документів, оплата рахунків, пошук компаній-перевізників, відправка грузу до місця призначення і т.п. Користувався послугами різних судноплавних ліній. Взагалі було відправлено товарів різних видів: особисті речі, два авто, газовані напої, кава, грецькі горіхи, круасани, пральний порошок, молоко, овес, корм для декоративних птахів, яблука, соки, корм для тварин, сталеві канати, рисові хлібці, соняшникова олія і т.п. (все відображено в коносаментах).
Найкращою і більш плідною своєю угодою, я вважаю, експорт вівса з України до Лівії. Тут мені довелося провести значну роботу: пошук самого товару, проведення необхідних лабораторних досліджень, робота над договором і його підписання, оплата рахунків, купівлю вівса спочатку на нашу компанію. Потім підготовка товару до експорту: пошук підприємства по очистці, упаковці вівса (договори, рахунки), сама упаковка, логотип (договори, рахунки), контракт з компанією-нерезидентом, отримання всіх необхідних документів для експорту: ліцензія на експорт вівса, фітосанітарні сертифікати, сертифікати походження, пошук компанії перевізника (договори, рахунки) і т.п. Це все я робив сам.
Деякі договори, документи, що я проводив, збереглися, можу при необхідності їх пред’явити. Прикріплюю чимало релізів, що засвідчують правдивість моїх слів з проведеної мною роботи.
Це стислий зміст того, що я робив і вмію робити.

Освіта

Національний авіаційний університет

Комп’ютерно-інтегровані процеси та виробництва, Київ
Вища, з 2006 по 2012 (6 років)

Здобув кваліфікацію інженера з керування та обслуговування систем

Знання мов

Українська — вільно

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: