Резюме від 16 вересня 2022 PRO

Руслана

Керівник відділу персоналу, 17 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
38 років
Місто проживання:
Радехів
Готовий працювати:
Львів, Радехів

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Робоча на складі за проектом AMAZON ROBOTICS

з 05.2021 по 09.2021 (4 місяці)
IVY Technology, Свебодзін, Польща (Глобальний постачальник послуг з ремонту та обслуговування електроніки для найбільших технологічних, медичних і телекомунікаційних компаній.)

В обов’язки входило будівництво складських стелажів за проектом Amazon Robotics, а також виконання різноманітних складських робіт.

Керівник управління соціального захисту населення

з 03.2020 по 02.2021 (11 місяців)
Радехівська райдержадміністрація, Радехів (Державне управління загального характеру)

Здійснювала керівництво управлінням, несла персональну відповідальність за організацію та результати його діяльності, сприяла створенню належних умов праці. Затверджувала посадові інструкції працівників та розподіляла обов’язки між ними. Планувала роботу управління, вносила пропозиції щодо формування планів райдержадміністрації. Вживала заходи до удосконалення організації та підвищення ефективності роботи. Звітувала про виконання покладених завдань та затверджених планів роботи. Подавала на затвердження голови райдержадміністрації проекти кошторису та штатного розпису відділу в межах визначеної граничної чисельності та фонду оплати праці його працівників. Здійснювала добір кадрів та формування резерву кадрів. Організовувала роботу з підвищення рівня професійної компетентності осіб місцевого самоврядування. Розпоряджалася коштами в межах затвердженого кошторису витрат на утримання управління. В установленому порядку здійснювала розпорядження майном. Укладає договори і угоди. Відкривала рахунки в органах Державного казначейства України, установах державних банків. Проводила особистий прийом громадян з питань, що належать до повноважень відділу. Забезпечувала дотримання працівниками відділу правил внутрішнього трудового розпорядку та виконавської дисципліни. Здійснювала інші повноваження, визначені законом.

Заступник директора

з 01.2017 по 03.2020 (3 роки 2 місяці)
Радехівський районний центр соціальних служб для сім‘ї, дітей та молоді, Радехів (Регулювання у сферах охорони здоров'я, освіти, культури та інших соціальних сферах, крім обов'язкового соціального страхування)

Обслуговування сімей, дітей та молоді шляхом надання їм соціально-педагогічних, психологічних, соціально-медичних, соціально-економічних, юридичних та інформаційних послуг;
Ведення соціального супроводу прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, соціальний патронаж молоді, що відбуває чи відбула покарання у формі обмеження або позбавлення волі на певний строк; Проведення соціально-профілактичної роботи із запобігання правопорушенням;
Виконувала інші функції відповідно до покладених завдань.

Провідний документознавець загального відділу апарату райдержадміністрації

з 11.2016 по 01.2017 (2 місяці)
Радехівська райдержадміністрація, Радехів (Державне управління загального характеру)

Приймання та реєстрація всієї вхідної і вихідної кореспонденції; Надсилання її до структурних підрозділів. Передача документів на виконання; Створення банку даних відповідно до резолюцій керівника; Ведення обліку проходження документальних матеріалів, контроль їх виконання, видача необхідних довідок щодо зареєстрованих документів. Відсилання документації адресатам. Систематизація і зберігання документів поточного архіву. Забезпечення зберігання службової документації.

Освіта

Міжнародний науково-технічний університет

Електронні апарати/ Біотехнічні та медичні апарати і системи, Київ
Вища, з 2003 по 2008 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Навчально-методичний центр цивільного захисту та безпеки життєдіяльност/ підвищення кваліфікації

2020, 2 тижні

ЛРІДУ/ спеціальна професійна (сертифікатна) програма підвищення кваліфікації державних службовців

2020, 2 тижні

Знання і навички

Користувач ПК Windows Робота з факсом Робота зі сканером Робота з ксероксом Текстові редактори Операційні системи Міні-АТС Електронна таблиця АТС

Знання мов

  • Англійська — початковий
  • Польська — середній

Рекомендації

Jagoda Przybyłek

Jagoda Przybyłek

Lider ds. organizacyjnych projektu, IVY Technology Poland Sp. z o.o.,

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Реалістична, прагматична і відданна як особистість. Ставлячи перед собою мету, будую план і виконуюю його крок за кроком. Люблю порядок і раціональність. Ціную стабільність і спокій. Не вмію діяти поспіхом і без конкретної мети, а також вигадувати щось нове або нетрадиційне. Однак добре виходить вдосконалювати існуючі системи, вносячи незначні зміни. Дотримуюся правил, стандартів і традицій.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: