• Файл

Ігор

Завідувач господарства

Вік:
63 роки
Місто:
Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Лободін Ігор Семенович
Дата народження: 07.03.1961

Місце проживання: м. Суми
Контактний номер телефону: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Закінчив середню освітню школу і в 1976 році вступив до Сумського будівельного технікуму на спеціальність будівництво та цивільна інженерія.

Після закінчення технікуму з 1980р по 1982р працював плиточником-оздоблювачем третього розряду в будівельному управлінні тресту «Сумжилбуд» та РСЦ «РЕМ Фасад», потім був призваний до лав збройних сил. Відбував строкову службу в інженерно-будівельних військах м. Лієпає (Латвія).

З 1986р.по 1992р. працював інженером 3 категорії у Сумському філіалі інституту « Укрміськбудпроєкт» . Закінчив Харківський інженерно будівельний інститут за фахом інженер з цивільного будівництва .
У 1992 році перевівся працювати до Сумської обласної спілки споживчих товариств «Спільне підприємство ринків м. Суми» на посаду заступника начальника об`єднання ринків.
Здійснював контроль за роботою ринків області, благоустрою територій ринків, будівництва нових ринків, керував роботою торгово – закупівельних підрозділів ринків області.
Пропрацював до 1998р.
З червня 1998 р по травень 2006р., був засновником та керівником в приватних підприємствах з оптової торгівлі запчастинами до сільгосптехніки, насосів, металевих труб, обладнання для нафтогазової промисловості та виробництва по переробки соєвих бобів і випуску товарів на основі соєвого молока та тофу.
У травні 2006р., був обраний акціонерами ВАТ «Сумсільмаш» на посаду голови правління-директор ВАТ «Сумсільмаш» і працював до кінця реорганізації товариства.
Останнє місце роботи до 12 грудня 2021 року в Державному архіві в Сумській області на посаді завідувачем сектору з питань технічного обслуговування (експлуатації будівель, споруд та інженерних сітей архіву) та охорони архіву.
Після скорочення підрозділів державних органів, сектор з питання технічного забезпечення був ліквідований.
На даний час безробітний
Безпартійний. Освіта Вища.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: