• Файл

Инна

Адміністратор

Місто:
Тростянець (Сумська обл.)

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Злепко Інна Сергіївна
Місце народження:
Народилась 24 травня 1991 року в м. Тростянець Сумської області.
Освіта:
З 1998 по 2008 рік навчалась в Тростянецькій спеціалізованій школі І-ІІІ ступенів № 3, по закінченню якої отримала атестат про повну загальну середню освіту.
З 2008 по 2011 рік навчалась в Харківському торгівельно-економічному коледжі Київського національного торгівельно-економічного університету, по закінченні якого отримала диплом за спеціальністю «Організація туристичного обслуговування» і здобула кваліфікацію молодший спеціаліст з організації туристичного обслуговування.
З 2012 по 2018 рік навчалась в Сумському національному аграрному університеті, по закінченню якого отримала диплом магістра за спеціальністю «Менеджмент», освітня програма «Менеджмент організацій і адміністрування», професійна кваліфікація – менеджер (управитель) підприємств, установ, організацій та їх підрозділі; менеджер аналітик.
Трудова діяльність:
З 2012 по 2017 рік працювала в відділі бухгалтерського обліку та звітності апарату Тростянецької міської ради на посаді оператор комп’ютерного набору. До моїх посадових обов’язків входило:
формування статистичної бухгалтерської інформації та платіжних доручень, працювати з документами Word, електронними таблицями Excel, та іншими сучасними комп’ютерними програмами;
З 5 травня 2017 року по 05 травня 2021 року знаходилась в декретній відпустці. На даний час перебуваю на обліку в Тростянецькому районному центрі зайнятості.
Додаткові навички:
Знання англійської мови: рівень Pre intermediate (A2).
Сімейний стан: заміжня.
Чоловік – Злепко Володимир Анатолійович, 1983 року народження.
Донька – Злепко Валерія Володимирівна, 2017 року народження.
Місце проживання:
Проживаю разом з чоловіком та донькою за адресою. Сумська область, Тростянецький район, м. Тростянець, вул. Миру, кв. № 3.

Контактний телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»).
Еmail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: