Резюме від 1 травня 2024 PRO

Ревека

Помічник керівника, 13 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
22 роки
Місто проживання:
Черкаси
Готовий працювати:
Дистанційно, Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Молодший інспектор

з 03.2023 по нині (1 рік 2 місяці)
Черкаський слідчий ізолятор, Черкаси (Державні організації)

Освіта

Черкаський національний університет імені Богдана Хмельницького

ННІ міжнародних відносин, історії і філософії
Незакінчена вища, з 2019 по 2023 (4 роки)

Знання і навички

Сторітелінг Користувач ПК MS Office WordPress Копірайтинг Написання текстів Робота у Microsoft Office Швидкий набір тексту Креативність SEO-копірайтинг Копірайтинг (мобільні ігри) Спічрайтинг Організованість Адаптивність Користувач 1С Ведення документації Цілеспрямованість

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Додаткова інформація

Попри відсутність суттєвого досвіду роботи, моя кандидатура є унікальною, і це стане зрозуміло, варто лиш запросити мене на співбесіду. Іншої такої не знайти, без перебільшень.

Я комунікабельна та життєрадісна, отримую задоволення від спілкування з колегами та клієнтами, вмію заряджати позитивом і налаштовувати на успіх. Завжди ввічлива та доброзичлива. Фамільярність і грубість – це не про мене, навіть якщо все справді погано.

Здатна навчитися всього і в рекордні строки, від чого отримую неабияке задоволення. Моя сфера інтересів уже достатньо широка, але я обожнюю заглиблюватися в саму суть, знаходити все більше і більше інформації.

Комп'ютер – це мій найкращий друг. Я швидко набираю текст, вмію правильно формулювати запити, впорядковувати великі масиви інформації, зробити красиву та корисну презентацію – не проблема, створити таблицю в Exel – залюбки.

Хоч маю далеко не філологічну спеціальність, моє мовне чуття нікуди не ділося. Вмію написати цікавий і грамотний текст, знаю основи SEO, чудово володію діловою українською мовою (підготувати документи за нормами або скласти шаблон – щастя для мене).

Окремо зазначу свою креативність. Я не з тих, хто генерує сто божевільних ідей у хвилину, але якщо мені дати пів годинки – принесу декілька продуманих, цікавих і виграшних ідей.

Наостанок, з плануванням часу та задач у мене теж усе чудово. Умію організувати робочий процес так, щоб до кінця дня видихнути і радісно заявити "Сьогодні я виклалася на повну!" І так постійно.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Помічник керівника
35000 грн, Дистанційно

Офіс-менеджер
25000 грн, Київ, Дистанційно

Офіс-менеджер
Дистанційно

Асистент керівника
Київ, Дистанційно

Помічник керівника
40000 грн, Одеса, Дистанційно

Секретар, офіс-менеджер, помічник керівника
20000 грн, Одеса, Дистанційно

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: