Резюме від 10 січня 2023 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/8131505

Копірайтер, 5 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Автор робіт

з 04.2022 по нині (2 роки 2 місяці)
Освіта, наука

Адміністратор

з 01.2022 по 03.2022 (2 місяці)
Ваш тренер, Київ (Краса, фітнес, спорт)

Оператор

з 12.2021 по 01.2022 (1 місяць)
Adelina, Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Освіта

КНУ ім Шевченка

Публічне управління та адміністрування
Незакінчена вища, з 2019 по 2023 (4 роки)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Office MS PowerPoint Adobe Photoshop Adobe Lightroom InShot Snapseed PicsArt VN Video Editor CapCut Фітнес Fitness Pro Adobe Adobe Premiere Pro Відеомонтаж

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — вище середнього
  • Французька — початковий

Додаткова інформація

Оскільки я студент, втративши роботу через війну, вирішила заробляти тим, чим і так займаюсь майже щоденно вже 3 рік, тому писала наукові роботи іншим студентам. Окрім цього часто пишу тексти для своїх соц мереж на різні теми, а в школі вчителі звертали увагу на мої хороші здібності до написання творів. Ба більше, певний період грала в рольову гру в соц мережі по всесвіту Гаррі Поттера, де всі завдання варто було описувати у вигляді тексту, який поділено на ролі.
Окрім цього, роботодавець з останнього місця роботи відмітила мою здібність до швидкого запам'ятовування потрібної для роботи інформації і здібності до навчання загалом. Як доказ: я закінчила стажування на 2 дні раніше запланованого терміну.
Оскільки в цей не легкий час маю багато вільного часу, а на післявоєнний період грандіозні плани, з мого боку забезпечу високу вмотивованість і постійний розвиток.
Окрім цього, у вільний час відвідую багато культурних заходів, на яких знайомлюсь з молодими поетами, музикантами, художниками, фотографами і іншими творчими особистостями, які готові до співпраці, а мене такий досвід зробив легкою у спілкуванні не конфліктною особистістю, готовою підтримати розмову на найрізномітніші теми

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: