Резюме від 19 березня 2022 PRO

Юлія

Кухар-універсал, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
28 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Кухар холодного цеху

з 06.2020 по 09.2020 (3 місяці)
ФОП Гріф Петро Михайлович, Днепр (Торгівля)

Приготування страв згідно технологічних карт з дотриманням санітарно-гігієнічних норм в харчовому виробництві.

Кухар горячего цеха

з 09.2017 по 01.2020 (2 роки 4 місяці)
ТОВ "Медісон сервіс", Днепр (Сфера обслуговування)

Приготування гарячих страв, дотримуючись суворої відповідності рецептам. Також кухар контролює якість продуктів та вхідної сировини, займається відпусткою страв. Обов'язкове дотримання правил особистої гігієни, дотримання правил зберігання, розморожування та обробки продуктів. Кухар зобов'язаний контролювати порядок та чистоту на своєму робочому місці - кухні, а також у холодильниках та підсобних складських приміщеннях.

Кухар піцайоло

з 07.2016 по 09.2017 (1 рік 2 місяці)
"ЛОГОС" Bartolomeo, Днепр (Ресторанно-готельний комплекс)

Підготовка та прибирання робочого місця;
Контроль терміну придатності продуктів та перевірка наявності всіх необхідних етикеток на продуктах, що зберігаються;
Дотримання санітарних норм та стандартів безпеки у робочій зоні;
Очищення поверхонь для приготування їжі, варильних поверхонь та посуду;
Оперування великими обсягами під час приготування їжі на спеціалізованому устаткуванні;
Помивання, порізка та приготування необхідних інгредієнтів для піци;
Приготування тіста, соусу та начинки для піци;
Підготовка печі та нагрівання її до необхідної температури до відкриття закладу;
Контроль відповідності всієї приготовленої їжі вимогам щодо якості;
Прийом замовлення на приготування піци та подальше її приготування згідно з інструкцією;
Координація часу приготування страв та коригування меню за необхідності;
Приготування точної кількості замовлених позицій щодо кожного клієнта та одночасна робота одразу над кількома замовленнями одночасно;

Кухар

з 07.2014 по 07.2016 (2 роки)
ТОВ "РТЦ", Днепр (Торгівля)

Освіта

ДВНЗ "ДПК"

Аналітичний контроль якості хімічних сполук, Днепр
Середня спеціальна, з 2012 по 2015 (3 роки)

Технік-лаборант забезпечує аналітичний контроль якості сировини, напівпродуктів, хімічних лікарських сполук, готових лікарських форм та препаратів і може займати первинні посади:
– технік-лаборант (хімічні і фізичні дослідження);
– технік-лаборант (хімічне виробництво);
– лаборант контрольно-аналітичної лабораторії;
– лаборант (фармація);
– лаборант хімічного аналізу;
– лаборант спектрального аналізу.
Досвідчені викладачі нададуть якісну підготовку, що дозволить здобути цікаву і відповідальну роботу у хімічних лабораторіях та відділах контролю якості:
– підприємств різних галузей: фармацевтичної, хімічної, машинобудівної, харчової, легкої тощо;
– науково – дослідних інститутів;
– санітарно – епідеміологічних станцій;
– органів митного контролю тощо.

Схожі кандидати

Повар-универсал
17000 грн, Дніпро

Сушист, кухар-універсал, офіціант
Дніпро

Кухар-універсал
18000 грн, Дніпро

Повар-універсал
22000 грн, Дніпро

Повар-универсал
23000 грн, Дніпро

Повар-универсал
Дніпро

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: