Резюме від 18 квітня 2024 PRO

Ірина

Економіст, менеджер, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
33 роки
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Фахівець з закупівель

з 01.2017 по 09.2022 (5 років 8 місяців)
КП "ЦПМСД" Іллінецької міської ради, Іллінці (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Складання та затвердження річного плану закупівель. Вибір процедури закупівлі та їх проведення (зі сторони Замовника). Забезпечення рівних умов для усіх учасників, чесний вибір переможця. Складання, затвердження та зберігання відповідних документів з питань публічних закупівель, визначених Законом України "Про публічні закупівлі". Аналіз виконання договорів, укладених згідно із Законом про публічні закупівлі. Моніторинг змін у законодавчому і нормативному забезпеченні функціонування системи публічних закупівель в Україні.

Економіст з планування

з 08.2015 по 04.2024 (8 років 8 місяців)
КП ЦПМСД Іллінецької міської ради, Іллінці (Медицина, охорона здоров'я, аптеки)

Формування штатного розпису та тарифікаційного списку працівників згідно із затвердженою структурою управління, схемами посадових окладів, фондами заробітної плати і чинними нормативами. Визначення на основі діючих положень розміри премій. Здійснення контролю за додержанням штатної дисципліни, витраченням фонду заробітної плати, за правильністю встановлення найменувань професій, застосуванням тарифних ставок і розцінок, посадових окладів, доплат, надбавок і коефіцієнтів до заробітної плати, за тарифікацією робіт і встановленням відповідно до кваліфікаційних довідників розрядів і категорій, а також додержанням режимів праці та відпочинку, норм трудового законодавства. Участь у підготовці проекту колективного договору підприємства.

Ведення обліку показників з праці і заробітної плати, аналіз їх і складаня звітності у зазначені строки і за встановленими формами. Формування річного кошторису .

Освіта

ВІЕ ТНЕУ

Облік та аудит, Вінниця
Вища, з 2008 по 2011 (3 роки)

Магістр з обліку та аудиту

Знання і навички

Стресостійкість MS Excel M.E.Doc Економічний аналіз виробництва

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Комунікабельність, аналітичний склад розуму, скурпульозність, вміння працювати в інтенсивному режимі, вміння розставляти завдання за пріоритетами, активність, ініціативність, стресостійкість

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: