Резюме від 24 квітня 2024 PRO

Особисті дані приховані

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти, але йому можна надіслати повідомлення або запропонувати вакансію.

Цей шукач вирішив приховати свої особисті дані та контакти. Ви можете зв'язатися з ним зі сторінки https://www.work.ua/resumes/8156402

ГІП, головний конструктор ПЦБ, провідний інженер КМ, КЗ, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Місто проживання:
Запоріжжя
Готовий працювати:
Запоріжжя, Київ

Контактна інформація

Шукач приховав свої особисті дані, але ви зможете надіслати йому повідомлення або запропонувати вакансію, якщо відкриєте контакти.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Провідний інженер

з 07.2014 по нині (9 років 10 місяців)
Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру

Креслення у Revit, 3d моделювання. Розрахунки і розробка проектної документації промислових і цивільних об’єктів (розрахунки і креслення несучих будівельних конструкцій: ферми, колони, і інше). Відрядження для узгодження проекту, прийняття проектних рішень, обміри і т. ін.

Провідний інженер

з 12.2012 по 07.2014 (1 рік 7 місяців)
ТОВ НІІ Укргіпросталь, Запоріжжя (Промислове і цивільне будівництво. Обстеження будівель і споруд)

Проектування несучих металевих конструкцій промислових будівель і споруд. Розділ КМ: розрахунки і креслення. Обстеження несучих металевих конструкцій промислових будівель і споруд (Розрахунок і звіт, ДМКД та ін.)

Інженер І кат.

з 07.2011 по 12.2012 (1 рік 5 місяців)
ДП ДІПРОПРОМ, Запоріжжя (Промислове та цивільне будівництво)

Розрахунки та розробка проектної документації, розділи КМ, КЗ. - Робота із французькими замовниками та Казахстаном. Розрахунок і розробка розділів КЗ, КЗІ (креслення) для станції з виробництва продуктів розділення повітря з установкою ВРУ-1400: фундаменти під бустер компресор та головний повітряний компресор, повітряно-водяну башту, азотно-водяну башту і інші. Розрахунок і розробка розділу КМ: газоходи і опори, та КЖ фундаменти під опори газоходів, та інше.

Інженер ІІ кат.

з 07.2010 по 06.2011 (11 місяців)
ВАТ "Проектний інститут Запорізький Промбудпроект", Запоріжжя (Промислове та цивільне будівництво)

Розрахунки і розробка проектної документації промислових і цивільних об’єктів (ферми, колони, розрахунок башти і інше.)

Підрядчик

з 06.2006 по 09.2006 (3 місяці)
ДП ПРОМЖИЛБУД ТОВ НВО ПРОМІНДУСТРІЯ, Запоріжжя (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Геодезичні роботи при зведенні збірно-монолітного каркасу цивільної будівлі з використанням теодоліта і нівеліра: розмітка елементів конструкцій; детальні розбивочні роботи; контроль монтажу конструкцій в плані і по висоті; приймання збірних з.б. констукцій.

Освіта

ЗГІА

ФБВР, ПЦБ, Запоріжжя
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Диплом бакалавру з відзнакою, диплом магістра з відзнакою. Червоні дипломи.

Знання і навички

AutoCAD ПК Ліра MS Office Autodesk Revit SCAD

Знання мов

  • Українська — просунутий
  • Англійська — початковий
  • Німецька — початковий
  • Російська — просунутий

Додаткова інформація

Працевлаштування, пошук нових можливостей для більш вигідного і доцільного застосування свого досвіду і навичок, підвищення свого професійного рівня і кар‘єрний зріст, пошук високооплачуваної роботи в галузі будівництва. Уміння самостійного ведення проекту, комунікабельність, організованість, відповідальність, уважність. Інтерес до технологічних установок і обладнання. Бажання розробляти грандіозні об‘єкти (нові стадіони, будинки і інше, розраховувати, креслити у 3d, виконувати АН, безпосередньо знаходитися на майданчику та виконувати геодезичні роботи). Інтереси та захоплення: здоровий спосіб життя, спорт, мандрівки, природа.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: