Резюме від 24 квітня 2024 Файл

Олена

Кошторисник

Вік:
47 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

СТУЛІЙ ОЛЕНА ВОЛОДИМИРІВНА

Дата народження – 12.10.1976 р.
Домашня адреса – м. Дніпро, Бульвар Слави
Контактний телефон - [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail – [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Мета звернення: Робота за сумісництвом, віддалена на посаді інженер з проектно-кошторисної та договірної роботи. Можу приступити до роботи негайно. Рівень заробітної плати - договірний.
Стаж роботи: на посаді інженер з проектно-кошторисної роботи більше 15 років. Складання кошторисів на всі види будівельних, ремонтних та монтажних робіт. Робота з кошторисною документацією на всіх етапах проектування та будівництва. Проходження експертизи. Робота як з комерційним фінансуванням, так і бюджетними коштами.

Освіта:
1993–1998 «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури» - з відзнакою, «Будівельно–технологічний» - «Теплогазопостачання, вентиляція».
1998–2005 «Придніпровська державна академія будівництва та архітектури», аспірантура – «Теплогазопостачання, освітлення та вентиляція».
2019-2022 «Університет імені Альфреда Нобеля» - спеціальність «081 Право».
Додаткова освіта:
2009-2010 «Дніпропетровський національний університет залізничного транспорту», «Центр післядипломної освіти» - курси підвищення кваліфікації «Автоматизація кошторисної справи в будівництві».
Досвід роботи (за останні 10 років, попередній при співбесіді):
2019-по теперішній час ТОВ «Аркада Фінанс» (служба замовника, основна діяльність підприємства придбання нерухомості та повний комплекс робіт по реконструкції або ремонту нерухомості «під ключ» (в подальшому здача цієї нерухомості в оренду) – інженер з проектно-кошторисної роботи (підготовка тендерного завдання, перевірка тендерної кошторисної документації, складання договорів підряду, поставки, надання послуг, погодження та підписання їх з підрядником, перевірка та погодження актів виконаних робіт, пошук та закупівля матеріалів поставки замовника та робота з бухгалтерією підприємства по документообігу між замовником та підрядником або постачальником та т.і.);
2019-2017 ТОВ «СТ Комплекс» (служба підрядника, основна діяльність підприємства повний комплекс робіт по реконструкції магазинів АТБ) - інженер з проектно-кошторисної роботи (тендерна робота, укладання контрактів та договорів підряду, складання та погодження договірної кошторисної документації, складання, захист та підписання актів виконаних робіт, робота по списанню матеріалів та т.і.);
2017-2011 ТОВ «Рапід Сервіс» (служба підрядника, основна діяльність підприємства повний комплекс робіт по проектуванню, будівництву та сервісному обслуговуванню котельних як районного значення, так і домових на всіх видах палива) - інженер з проектно-кошторисної роботи (складання інвесторської кошторисної документації на об’єктах, як з бюджетним, так і комерційним фінансуванням, проходження експертизи кошторисної документації в ДП «Укрдержбудекспертиза», складання та погодження договірної кошторисної документації на об’єктах, як з бюджетним, так і комерційним фінансуванням, укладення контрактів та договорів підряду, складання, захист і підписання актів виконаних робіт та т.і.).
Додаткова інформація:
- комп’ютер на рівні впевненого користувача: пакет Мicrosoft Office, АВК-5, графічні програми;
- мови: українська - досконало, англійська – рівень В1, у т.ч. технічної літератури;
-  відповідальна, порядна, працьовита, комунікабельна, маю велике бажання вдосконалюватись та вчитися.

Схожі кандидати

Кошторисник
Дніпро, Київ , ще 3 міста

Инженер-сметчик
24000 грн, Дніпро, Київ, Дистанційно

Кошторисник
Дніпро

Сметчик
Дніпро

Инженер-сметчик
Дніпро, Запоріжжя , ще 4 міста

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: