Резюме від 21 квітня 2024 Файл

Олег

Менеджер з продажу

Вік:
38 років
Місто проживання:
Бердичів
Готовий працювати:
Бердичів, Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Прізвище, ім’я, по-батькові: Біленький Олег Андрійович.

Адреса: 13300 м. Бердичів Житомирської обл.

Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Дата і місце народження: 29 травня 1985 р.

Професійний досвід:
Травень 2012р. -по данний час, власник інтернет-магазину «Полісся-Геодезія». Купівля-продаж геодезичного та вимірювального обладнання, ремонт та обслуговування.
Жовтень 2008 р.- лютий 2012 р.- електрозварювальник на Приватному підприємстві м.Бердичів. Виготовлення ритуальних виробів, та устаткування для виробництва штучної хвої, виготовлення та продаж устатку
вання на замовлення.(неофіційно)
Вересень-квітень2007 р.- Консультант по здоров’ю у компанії «Тянь-ши» м.Житомир. Займався продажем біодобавок (БАДИ), та іншої лікувальної продукції гомеопатичного характеру на основі екологічно чистої сировини.
Січень-травень 2005 р.- адміністратор у розважально- ігровому клубі «Вегас» м. Житомир. Відповідав за обслуговування гральних автоматів (прийняття ставок та видача виграних коштів.)
Освіта:
2003-2008 Навчання на факультеті Правознавства Міжрегіональної Академії Управління Персоналом (МАУП).М.Житомир. Отримав фах юриста, спеціалізація – комерційне та трудове право. Уквітні-травні 2007 року проходив виробничу практику у державній Виконавчій Службі м. Бердичів. У травні-червні2008 року проходив виробничу практику в юридичній конторі «Лікург» м .Бердичів.

Сімейний стан: Одружений, маю доньок.

Додаткові дані. Маю досвід роботи на пк на рівні користувача, посвідчення водія категорії »в», військовий білет. Дисциплінований та уважний, спрямований на досягнення мети.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: