Резюме від 18 березня 2024 Файл

Ірина

Тренер, хореограф, организатор флешмобов (постановка свадебного)

Вік:
37 років
Місто:
Черкаси

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту, адресу, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Ірина Євченко: «Танці – це моє життя, не уявляю себе в іншій сфері»

років
Хореограф, тренер

«Справжня свобода – так я себе відчувала влітку під час відпочинку у бабусі або в дитячому таборі»
Народилася Ірина в Черкасах в Південно-Західному районі, де провела все своє дитинство й юність. Навчалася в школі № 27. Все літо завжди проводила у бабусі або в дитячому таборі. Батьки виховували досить суворо, не дозволяли довго гуляти надворі, контролювали. То влітку Ірина відчувала себе вільною і насолоджувалась відпочинком на повну. Час у таборі на березі Дніпра згадує, як найкращі дні дитинства. Там було багато друзів, танців, перше кохання.
«Танці зі мною все життя»
Ірина почала займатися танцями з 6 років. Вранці вона бігла на народні танці, ввечері займалася спортивною аеробікою. Постійно танцювала на концертах у школі, на заходах у дитячому таборі. І так чимало років поспіль. Поки врешті не «перегоріла» і на якийсь час покинула заняття танцями. Потім повернулася з новими силами і планами. Займалася в студії «ЕШ» та «Експресія» сучасною хореографією, брала участь у численних змаганнях і конкурсах в Україні, Білорусі, Польщі. Має кількадесят дипломів та медалей різноманітного ґатунку.
«Крок за кроком я йшла до своєї мрії – танцювати й тренувати»
Ще зі школи мріяла стати тренером. Поступово їй вдалося досягти цієї мети. Хоча батьки бачили дівчину правознавцем чи економістом. Та все ж прийняли рішення Ірини йти самостійно обраним шляхом. Дівчина здобула вищу освіту на фізкультурному факультеті Черкаського національного університету ім.Б.Хмельницького, має червоний диплом магістра за спеціалізацією «Спортивні танці».
«У мене чудова пам’ять на постановки танцю, тому я виконувала всі номери в групі підтримки, і як результат заробляла найбільше грошей»
Знайомство з чирлідингом, перші змагання та перші успіхи в цьому напрямку Ірина отримала під час навчання у виші. До програми тоді ввели й курс чирлідінгу. Ірина із захопленням ним займалася, представляла факультет на всеукраїнських змаганнях. В цей же час баскетбольна команда «Черкаські Мавпи» оголосила кастинг груп підтримки, який вона вдало пройшла. Відтоді чирлідинг став її життям, з яким Ірина нерозривно пов’язана ось уже 14 років. Через 5 років дівчину запросили стати тренером груп підтримки основного складу команди. Так ще під час навчання Ірина змогла реалізувати свою «професійну» мрію. Хоча зізнається, що атмосфери власне виступів на сцені й емоцій від них їй зараз трохи не вистачає.
«За 7 років існування школи вже 7 разів змушені були переїжджати і змінювати зали. Але нас не зупинити»
7 років тому Ірина разом із колегою започаткували Школу чирлідингу в Черкасах. Зараз вони навчають дівчат міста основам цього танцювального мистецтва. Адже чирлідинг включає в себе найрізноманітніші напрямки: це й побудова пірамід, і власне танці, і спортивна гімнастики та акробатика.
«Донька – це моє відображення, і вона супер-класна»
Ірина виховує маленьку 4-річну доньку Мілену. Дівчинка дуже активна та емоційна, постійно в русі, любить співати та танцювати. Ірина говорить, що доня дуже нагадує їй саму себе. Планує й Мілену зацікавити спортивною гімнастикою та змалечку «віддати на спорт».

Цікаві факти:
Мріє давно про собаку, але все життя має котів.
Крім щоденних танців, займається спортом регулярно у фітнес-центрі. У планах – опанувати бойові мистецтва.
Колись підробляла промоутером і мала найкращий результат – завжди перевиконувала плани.
Її формула щастя – це музика+свято+відпочинок.

Чому йду в депутати: «Місто Черкаси – це місто, яке я дуже хочу змінити на краще. Бо ми тут живемо, і нам тут надалі жити»
1) Місто Черкаси має стати комфортним для кожного.
2) Виступає за впровадження масштабних змін і систематичної роботи в напрямку організація здорового способу життя і активного заняття спортом жителями, аби відволікти дітей від гаджетів та шкідливих звичок.
3) Прагне залишити слід в історії: запровадити для міста такі проєкти, якими б користувалися багато років. Хоче, щоб нею пишалися батьки.
Черкаси через 5 років – місто з облаштованою набережною, яке тоне у зелені, в якому проживають оптимістичні та позитивні люди.
Чому з вільними демократами:
З цими людьми я йду поруч вже 14 років, працюю з ними давно. Тут просто без варіантів для мене. Я ними захоплююсь і знаю, які вони є. Люди із команди завжди йдуть назустріч тим, хто до них звертається, допомагають і підтримують. «Вільні демократи» роблять людям добро просто так. Хочу бути з ними і в цих справах також.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: