Резюме від 15 квітня 2024

Дмитро

Front-end програміст

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Національний авіаційний університет

Інженерія програмного забезпечення
Незакінчена вища, з 2019 по 2023 (4 роки)

Знання і навички

React Redux Redux Toolkit TypeScript Next.js JavaSript Tailwind CSS HTML CSS SASS LESS Git Figma Gulp Webpack Цілеспрямованість

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Я фронтенд-розробник з більш ніж річним досвідом веб-розробки. Я почав із простих веб-сторінок (цільових сторінок) більше року тому, а потім почав вивчати JavaScript. Зараз активно вивчаю сучасні веб-додатки та засоби розробки сайтів. Мій активний стек технологій включає React, Redux, Redux Toolkit, Next.js (App and Page routers), бібліотеки Tailwind CSS/Material UI/Ant Design 5/Radix UI. Також, я маю досвід та базові знання в MySQL, Prisma ORM, Node.js, Express, Nest.js, MongoDB & Mongoose.
Зараз я активно шукаю посаду Front-end Developer, тому що хочу отримати більше практичного досвіду та стати частиною команди. Мені подобається, коли код чистий і зрозумілий як для мене, так і для інших розробників. Найбільше я люблю, коли результати моєї праці приносять комусь цінність.

Ознайомитись з моїми pet-проектами можна на сайті портфоліо: https://dmytro-yurin-portfolio.vercel.app/ а також у моєму GitHub профілі: https://github.com/denvudd
Буду радий зворотньому зв'язку!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: