Резюме від 7 березня 2024 Файл

Сергій

Інженер-будівельник, виконавець робіт, керівник проєкту, інженeр ВТВ

Вік:
33 роки
Місто:
Рівне

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Чайковський Сергій Юрійович
Дата народження – 11 червня 1990 року
Адреса: 33024, м. Рівне, вул. Соборна 446А, кв. 72
Сімейний стан: одружений
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета: Досягнути поставлених цілей, робота на результат
Досвід роботи:
листопад 2020 – до тепер project engineer (будівництво монтаж) інженер з проєктної та виконачої документації ТОВ «Бек енд Поллітцер Україна».
Монтаж обладнання для виробництва лінії ОСБ (2 черга) та ДСП (1 черга) на об’єкті Кроноспан Рівне в с.Городок. Контроль виконання робіт з 0 до випуску готової продукції, вхідний прийом обладнання, металоконструкцій, матеріалів облік та контроль монтажу. На період відсутності керівника проекту, помічник - у вирішенні технічних питань, організаційних, адміністративних, питань з організації будівництва об’єкта. Розробка ПВР 1 черга ДСП та 2 черга ОСБ. Облік приходу на проект, - інструменту, обладнання, інвентарю. Пошук людей. Заключення договорів з підрядними організаціями. Оформлення заявок на матеріали. Робота зі складом підприємства, відділем постачання, юридичним відділом, відділем технічного нагляду: робота з інженерами нагляду за будівництвом, інженерами нагляду за монтажем обладнання, інженерами-електриками, відділом Головного механіка, інженерами-механіками, механіками підприємства, відділом ОП і ТБ, співпраця із суміжними організаціями, супровід обстеження конструкцій та обладнання суміжними організаціями, проектним інститутом (авторський нагляд), геодезичним відділом, підписання форм КБ2 та КБ3, підписання Фінального акту, списання матеріалів. Робота з проектною, технічною, виконавчою, нормативною документацією. Зведення всього комплексу будівництва та передача замовнику (1 черга та 2 черга).

серпень 2020 – жовтень 2020 - інженер-будівельник Представництво ТДВ «Трансстрой».
Обов'язки: контроль та ведення виконавчої документації підрядниками зі сторони субпідрядної організації, збір об'ємів, здача об'єкта.
Будіництво цокольної частини фундаментних монолітних конструкцій в с. Городок Кроноспан.

жовтень 2019 – березень 2020 – інженер-будівельник ТОВ «Архітектурне бюро «Янкор». Будіництво спортивного комплексу в м. Рівне на вул. Макарова.
Обов'язки: контроль та ведення виконавчої документації підрядниками зі сторони Генпідрядної організації
(ведення загальнобудівельних робіт (бетонування, армування), спеціалізованих робіт (зварні роботи, металоконтрукції), формування актів на приховані роботи, сертифікатів та паспортів на будівельні матеріали, протоколів випробувань, підрахунок об'ємів робіт, реєстру виконачої документації, обрахунок та участь в тендерних закупівлях.

червень 2019 – липень 2019 – інженер-будівельник ТОВ «БІГ Київ». м.Київ.
Обов'язки: контроль ведення виконавчої документації (розробка, погодження та підписання виконавчих схем з технадзором, контроль ведення загального журналу робіт, вхідний контроль матеріалів, інтрументів та обладання на об'єкті), формування актів на приховані роботи, сертифікатів та паспортів на будівельні матеріали, протоколів випробувань, підрахунок об'ємів робіт, оформлення актів виконаних робіт КБ-2в, формування кошторисної документації, робота з кошторисним відділом, реєстру виконачої документації, обрахунок комерційної пропозиції щодо виконання капітального та косметичного ремонту на звернення замовника.

травень 2019 – червень 2019 р. - інженер відділу виробничо-технічного забезпечення фірми ТОВ «Група Смарт».
Обов'язки: вивчав проектну і кошторисну документацію; брав участь у вирішинні питань щодо внесення змін допроектної документації. Контроль ведення необхідної виконавчої документації на будівництві (акти прихованих робіт, акти проміжного прийняття конструкцій, загального та спеціальних журналів робіт виконавчі схеми і т.д.) паспорта і сертифікати на матеріали, протоколи випробувань, ведення загальних та спеціальних журналів). Перевірка та оформлення заявок на будівельні матеріали на об'єкт будівництва. Складання графіків виконання робіт на об'єкті, підрахунок об'ємів виконання робіт.

серпень 2017 – червень 2018 р. - головний спеціаліст інспекційно-адміністративного відділу Управління державного архітектурно-будівельного контролю Рівненської міської ради.
Обов'язки: контроль здійснення замовником, генеральним підрядником (підрядником), проектною організацією вимог законодавства у сфері містобудівної діяльності, проектної документації, будівельних норм, стандартів і правил, положень містобудівної документації всіх рівнів, вихідних даних для проектування об’єктів містобудування, отримання та дотримання технічних умов, інших нормативних документів під час виконання підготовчих і будівельних робіт, архітектурних, інженерно-технічних і конструктивних рішень, застосування будівельної продукції відповідності містобудівним умовам та обмеженням, належне ведення виконавчої документації на об’єкті будівництва, прийом та здача об’єкта в експлуатацію об’єктів СС1 та СС2 класу наслідків, авторський та технічний нагляд на об’єкті, консультації щодо узаконення самовільного будівництва, оформлення права власності на об’єкти нерухомого майна.
березень 2017 – липень 2017 р. – провідний інженер проектувальник ТзОВ фірми «Екорембуд ЛТД» (робота в AutoCad розробка (ПВР, ТК, ПОБ), робота в Advance Steel (КМ, КМД)).
лютий 2015 – грудень 2016 – займався загальнобудівельними роботами, співпрацював із будівельними бригадами по ремонту житлових та нежитлових приміщень.
грудень 2013 – січень 2015 р. – головний спеціаліст відділу кадастру та земельних питань управління архітектури, будівництва та земельних питань Дубенської міської ради.
Обов'язки: підготовка та написання проектів (рішень), укладання договорів оренди землі фізичних та юридичних осіб, ведення електронного реєстру земельних ділянок, видача довідок про нормативно-грошову оцінку земель, володію базаю знань земельного законодавства. Робота зі зверненням громадян - прийом заяв та скарг, надання консультації щодо приватизації земельних ділянок та вирішення інших земельних питаннь. За період роботи на даній посаді був секретарем комісії по земельних спорах.
листопад 2013 р. – спеціаліст 1-ої категорії відділу ведення Державного реєстру виборців. Присвоєно 13 ранг посадової особи органу місцевого самоврядування в м.Дубно.
Освіта та підготовка:
2014 – 2017 рр. – Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки. Закінчив за спеціалістю «Правознавство», - юрист.
2007 – 2012 рр. – Національний університет водного господарства та природокористування, денне відділення факультету будівництва та архітектури, спеціальність «Промислове та цивільне будівництво». Здобув кваліфікацію інженера-будівельника за освітньо-кваліфікаційним рівнем спеціаліст.
2005 – 2007 рр. – Рівненський державний обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді. Присвоєно кваліфікацію «Оператор комп'ютерного набору».
Додаткова інформація:
Професійні знання, вміння та навички:
При виконанні функціональних обов'язків характеризуюсь:
• відповідальністю, цілеспрямованістю, стресостійкістю;
• працьовитістю, вмінням працювати в команді;
• здатний працювати в режимі багатозадачності;
• здатний оцінити і проаналізувати ситуацію, виявити труднощі і сприятливі можливості;
• ефективне використання, адекватне перенесення і комбінування інформації з різних галузей знань;
• здатність до самоаналізу, вміння адаптуватися до змін зовнішнього середовища
• Здатний працювати в умовах дефіциту інформації, здатність опрацьовувати великі об’єми інформації.
У своїй діяльності керуюсь принципами толерантності, коректності та тактовності.

В сфері будівництва:
●знання системи дозвільної документації в будівництві;
●володію нормативною документацією в будівництв ДБН, ДСТУ;
●розробляв проектно-технологічну документацію для будівництва: проект організації будівництва, проект виконання робіт, технологічні карти, проект підготовчих робіт;
●володію методами контролю якості будівельних матеріалів виробів і конструкціій;
●володію допустимими нормативними відхиленнями при виконанні усіх будівельних процесів: загальнобудівельних, опоряджувальних, інженерних мережах;
●аналізую причини неякісного виконання та розробляє рекомендації підвищення рівня якості виконуваних будівельних процесів;
●контролював виконання вхідного контролю якості будівельних матеріалів;
●претензійна робота та рекламації при незадовільній якості будівельних матеріалів, виробів та конструкцій;
●досконало володію знаннями з ведення виконавчої документації в будівництві;
За період професійної діяльності не мав доган, претензій, які б з'ясовувалися на рівні колег, підлеглих та правоохоронних органів.
Знання мов: українська - вільно, російська – вільно, англійська – середній рівень.
Комп’ютерна грамотність: володію персональним комп’ютером на рівні кваліфікованого робітника (знання ОС: Windows XP,7,8,10, пакетом офісних програм Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint), програми Autodesk (AutoCad, ArhiCad, Advance Steel, Компас, Liga Закон), робота з оргтехнікою.
Водійське посвідчення категорії «В», стаж водіння більше 10 років.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: