Резюме від 28 квітня 2024 PRO

Виталий

Топ-менеджер

Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Топ - менеджер

з 04.2014 по 05.2016 (2 роки 1 місяць)
Камянка Глобал Вайн ТОВ, Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Організація системної роботи відділу співробітництва з національними мережами. Планування цілей та завдань, мотивація персоналу на їх виконання. Аналіз ринку. Контроль виконання поставлених цілей та завдань. Проведення заходів, спрямованих на просування ТМ та збільшення заробітку компанії.
Реалізація проектів СТМ із мережами: АТБ, ЕКО, ВАРУС, Брусничка, Таврія В.
Досягнення: Збільшення обороту відділу проти попереднім періодом на 60%, на перший рік роботи, на 30% на другий рік роботи. ДЗ стабільна, у межах договірних відносин із клієнтами.

Топ менеджер

з 09.2012 по нині (11 років 8 місяців)
ФОП Антропов В.В., Киев (Маркетинг, реклама, PR)

Надання аналітичних та інформаційних послуг про ринки виробництва та дистрибуції. Пошук виробників та дистриб'юторів, презентація можливостей компанії. Підписання контрактів, реалізація договірних умов.

Досягнення: Підписано 23 контракти щодо дослідження ринків продуктів харчування та нон-фуд. Забезпечено виконання контрактів у повному обсязі.

Директор по продажам

з 09.2008 по 06.2012 (3 роки 9 місяців)
Дринк Дистрибушн Систем ТОВ, Одесса (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Організація системної роботи філії на теренах Одеської, Миколаївської, Херсонської областей. Мотивація Команди виконання поставлених цілей і завдань. Аналіз результатів роботи, аналіз ринку. Контроль виконання поставлених цілей та завдань. Досягнення: Забезпечив системне зростання ТО філії, стабільну в рамках підписаних контрактів ДЗ.

Руководитель отдела дистрибуции по работе с нацсетями

з 03.2004 по 08.2008 (4 роки 5 місяців)
Маркет - Групп ООО, Киев (Оптова торгівля, дистрибуція, імпорт, експорт)

Організація системної роботи відділу із нацмережами. Мотивація Команди виконання поставлених цілей і завдань. Аналіз результатів роботи, аналіз ринку. Контроль виконання поставлених цілей та завдань.
Досягнення: Забезпечив систематичне розширення асортименту, збільшення товарообігу. Організував проведення маркетингових та рекламних заходів спрямованих на просування ТМ, збільшення прибутку компанії. Забезпечив стабільну, у рамках підписаних контрактів ДЗ.

Освіта

Киевский Национальный Экономический Университет

Менеджмент, Киев
Вища, з 1998 по 2004 (6 років)

Менеджмент

Украинский Коммерческий колледж «АЛСКО»

Правознавство. Специализация Господарсько-правова, Киев
Вища, з 1996 по 1998 (2 роки)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: