Резюме від 15 квітня 2022

Валентина

Інженер з кошторисної роботи, 18 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
66 років
Місто:
Полтава

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер з охорони праці, економіст

з 07.2007 по 04.2022 (14 років 9 місяців)
ПрАТ ТТЦ "Електроніка", Полтава (Монтаж систем опалення; Монтаж систем вентиляції та кондиціонування повітря;Технічне обслуговування систем вентиляції та кондиціонування повітря; Монтаж котелень та тепло генераторних; Технічне обслуговування котелень та тепло генераторних)

На даній посаді займалась здійсненням контролю за додержанням у підрозділах підприємства чинного законодавства, правил, стандартів, норм, положень, інструкцій з охорони праці, виробничої санітарії, протипожежного захисту і охорони навколишнього середовища, за наданням працівникам встановлених пільг і компенсацій за умови праці. Розробляла інструкції з охорони праці, програми навчання робітників, організує пропаганду і вивчення працівниками підприємства правил безпечних методів роботи, виробничої санітарії, протипожежного захисту і охорони навколишнього середовища. – Займалась складанням і перевіркою договірних цін, комерційних та локальних кошторисів, актів виконаних робіт КБ-2В, КВ-3;- виконанням обмірів, складання обсягів робіт і розрахунків для визначення вартості робіт; ведення накопичувальних відомостей по об'єктам будівництва; підготовка документів для проведення тендеру. Працюю в системі АВК 5

Освіта

Полтавський будівельно інженерний інститут ім. Ю. Кондратюка

Будівельний, Полтава
Вища, з 1986 по 1991 (5 років)

знаю будівельні норми і правила; технологію будівництва; порядок розробки і оформлення проектно-кошторисної документації; вмію користуватися пакетом Microsoft Office, вільно працюю в системі АВК 5.

Знання і навички

АВК MS Office Користувач ПК

Знання мов

Французька — початковий

Рекомендації

Скальський Віктор Леонтійович

Скальський Віктор Леонтійович

Головний інженер проекту Кв.серт. АР № 002643 від 30.08.2012р, ПрАТ ТТЦ "Електроніка"

Контактні дані приховані

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: