Резюме від 21 лютого 2023 PRO

Ігор

Зварювальник, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
48 років
Місто проживання:
Тернопіль
Готовий працювати:
Вінниця, Івано-Франківськ, Київ, Львів, Рівне, Тернопіль, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Електрогазозварювальник

з 08.1998 по 08.2021 (23 роки)
15 років досвіду .5р португалія .2р польша .1р чехія.останне місце роботи житомир агробудіндустрія, Житомир (металоформи різнойі складності.)

складання і зварювання металокрнструкцій різнойі складності по кресленнях міг маг 135.136.тіг 141 ас-дс кольорові метали..трубопроводи і т.д. .португалія-алюмініеві конструкційі .польша-трубопроводи на кораблях. чехія-нержавійка шнеки перила і т.д харчові установки..

Освіта

городищенське пту 14

Електрогазозварник, городище
Середня спеціальна, з 1994 по 1996 (2 роки)

отримання диплома електрогазозварника

Додаткова освіта та сертифікати

львів -житомир

дипломи на тіг 141 ...міг маг 135 136 на даний час термін закінчився за необхідності здам тестування по вимогам замовника

Знання і навички

Тіг 141ас-дс міг маг 131 136 135.алюміній та інші сплави мма111

Знання мов

  • Польська — початковий
  • Португальська — середній

Додаткова інформація

якщо необхідне більш детальне резюме.вишлю на електронку .працював в португалійі польші чехійі.резюме е на ворк уа.розгляну різні пропозиційі по зварюванні недорого .. шукаю роботу в украйіні бажано тернопільська і близькі до нейі області. проживаю в тернополі маю пмж на фіни до 25.01.23.розглядаю варіанти виконання короткострокових 1.-5 днів довгострокових 2 4 тижні обектів за домовленістю. в наявності свій професійний аргонодуговий зварювальний апарат з балоном тіг 141ас-дс вийізд на обект можливий свойім транспортом.результат висока якість і ккд виробітку. спеціалізація основного направлення кольорові метали ..нержавійка харчова промисловість алюміній..другорядні електрод полуавтомат ..розглядаю висотні роботи все можна обговорити і прийняти рішення вигідне обом сторонам вакцинований дипломований як по украйіні так і закордоном проходив вдало тестування за потребами підприйемств бо ди пломи добре а фінал що зварювальників толкових е мало..

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: