Резюме від 24 квітня 2024 Файл

Олена

Контент-менеджер

Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

ПІБ: Семенська Олена Петрівна
Дата народження: 23.06.1987
Місце проживання: Харківська область
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Telegram: @elenadanilova734 @helenicoholder
Instagram @elenadanilova734
LinkedIn [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Освіта: вища, з відзнакою. У 2008 році закінчила Харківський гуманітарно-педагогічний інститут, вчитель англійської мови
Графік роботи: постійно віддалено
Досвід роботи:
2008 й дотепер - вчитель англійської мови у Миколаївському ліцеї. У 2011 році була призначена заступником директора з навчально-виховної роботи у тому ж ліцеї.
2013-2016 - відпустка по догляду за дитиною до 3-х років. У цей час працювала віддалено перекладачем у різних компаніях. Тематика перекладів - в основному загальна, юридична. Також наповнювала медичний сайт статтями на англійській мові, та сайт новин - новинами.
З 2016 року продовжила працювати у тому ж ліцеї вчителем та заступником директора з НВР
З 2017 й дотепер - директор цього ж закладу освіти.
З 2021 року - у відпустці по догляду за дитиною до 3-х років. Маю двох синів, старшому - 10 років, меншому - 1,10.
За час останньої декретної відпустки виникло велике бажання та необхідність працювати віддалено та змінити сферу своєї професійної діяльності! Почала цікавитися криптовалютою та всім, що з нею пов‘язано, переглядала багато вебінарів, стрімів, ефірів, пройшла курс від Ігора Пустовіта «Криптовіт».
Починаючи з жовтня 2022 року працюю віддалено у компанії ICOHOLDER. Посада - інтерв‘юер. Мої обов‘язки - розсилка різним крипто проектам запрошення на інтерв’ю, спілкування з СЕО, засновниками або іншими членами команди, складання питань для статей, створення за даними матеріалами інтерв’ю та публікація їх на сайт. Маю достатній досвід спілкування у соціальних мережах, таких як Twitter, LinkedIn, Discord, Telegram.
За даним посиланням всі мої інтерв’ю:
https://icoholder.com/en/interview
Особисті якості: лідерські навички, вміння працювати та керувати колективом, вміння переконувати та домовлятися, цілеспрямованість, бажання вчитися новому, відданість та висока віддача роботі!
Моя мета: я хочу змінити своє життя та пов‘язати його зі світом криптовалюти, адже за цим наше теперішнє та майбутнє! Мені дуже цікава ця тема, хочу розвиватися у цьому напрямку, використовуючи вже набуті знання, навички та свій управлінський досвід!

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: