Резюме від 22 квітня 2024

Наталія

Инженер-технолог, еколог, лаборант

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
53 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Хімік-аналітік

з 12.2012 по 12.2022 (10 років)
ТОВ"КЛАРІАНТ УКРАЇНА", Інші країни (Хімічна промисловість, фармацевтика)

1.Здійснюю контроль за додержанням у підрозділах підприємства чинного екологічного законодавства, інструкцій, стандартів і нормативів з охорони навколишнього середовища, сприяє зниженню шкідливого впливу виробничих факторів на життя і здоров’я працівників.
2.Розробляю проекти перспективних і поточних планів з охорони навколишнього середовища, контролює їх виконання.
3.Беру участь у проведенні екологічної експертизи техніко-екологічних обґрунтувань, проектів розширення і реконструкції діючих виробництв, а також створюваних нових технологій і устаткування, розробленні заходів з упровадження нової техніки.
4.Беру участь у проведенні науково-дослідних і дослідних робіт з очищення промислових стічних вод, запобігання забрудненню навколишнього середовища, викидів шкідливих речовин в атмосферу, зменшення або повної ліквідації технологічних відходів, раціонального використання земельних і водних ресурсів.
5.Здійснюю контроль за додержанням технологічних режимів природоохоронних об’єктів, аналізує їх роботу, стежить за додержанням екологічних стандартів і нормативів, за станом навколишнього середовища в районі розташування підприємства.
6.Беру участь у розробці технологічних регламентів, складає графіки аналітичного контролю, паспорти, інструкції та іншу технічну документацію.
7.Беру участь у перевірці відповідності технічного стану устаткування вимогам охорони навколишнього середовища і раціонального природокористування.
8.Складаю встановлену звітність про виконання заходів з охорони навколишнього середовища, бере участь у роботі комісій з проведення екологічної експертизи діяльності підприємства.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: