Резюме від 25 квітня 2024 PRO

Юрій

Інженер-кошторисник, 45 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
45 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер-кошторисник

з 08.2014 по 04.2016 (1 рік 8 місяців)
ПП Висотка, Київ (Будівельна промисловість, деревообробка)

Виконував роботи по складанню та погодження кошторисної документації на такі види робіт: нове будівництво, реконструкція, реставрація, виготовлення та монтаж металоконструкцій, монтаж обладнання та пусконалагоджувальні роботи.Житлове та промислове будівництво. Монтаж зовнішніх та внутрішніх інженерних мереж та систем вентиляції та кондиціювання,опалення,каналізація,насосні станції .Роботи по виготовленню та монтаж виробів підвищеної міцності (триплекс).Зовнішні та внутрішні мережі електропостачання.Станції одоризації газу.Досвід роботи з бюджетом.Узгрдження кошторисів,актів КБ2В з бюджетними замовниками .Маю досвід по формуванню та узгодженні актів на додаткові роботи.Списання матеріалів.Робота з адміністрацією району в управлінні житлового господарства Деснянського,Голосіівського,Соломянського районів.
Складання накопичувальних форм КБ3.Відомості залишків робіт між замовником, підрядником та субпідрядними організаціями.
Вивчення проектної документації та виявлення об'ємів робіт які не були включені в документацію.
Перевірка та приймання виконаних робіт у підрядників.Формування розцінок одиничної вартості.
Досвід роботи на платформах державних закупівель.Пошук тендерів на виконаня робіт.Аналіз кошторисної документації.Формування собі вартості проекта.Підготовка кошторисів до тендерної документації.Формування інвесторської документації.

Інженер-кошторисник

з 08.2008 по 08.2013 (5 років)
Будівельне управління .КПІ., Киев (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Складання та погодження кошторисної документації на ремонті роботи приміщень університета.Благоустрій территорії.Виготовлення та монтаж металоконструкцій, монтаж обладнання та пусконалагоджувальні роботи. Монтаж інженерних систем та обладнання. Узгодження актів виконаних робіт у Замовника.

Інженер-кошторисник

з 03.2003 по 04.2007 (4 роки 1 місяць)
БУ ГУ МВС України, Киев (Строительство, архитектура, дизайн интерьера)

В данний період роботи ,я складав кошторисну документацію для оформлення договорів підряду на різні роботи,а саме:електромонтажні, загальнобудівельні та ремонтно-експлуатаційні роботи.Складав і контролював підписання актів виконаних робіт і довідок про вартість виконаних робіт за договорами підряду на будівельні роботи .Складав та контролюв виконання договорів підряду.Складав і переглядав норми витрат матеріалів на будівельні роботи,які виконувало це підприємство.Складав проектно-кошторисний архів.

Освіта

Економічний університет

Управління проектами, Київ
Вища, з 2018 по 2021 (3 роки)

Здобув досвід роботи по складанню бюджета будівництва.Середній рівень користувача ПК MS Project.Впевнений користувач ПК MS Office

Донбаська академія будівництво.

Промислове та цивільне будівництво., Донецьк
Вища, з 2005 по 2008 (3 роки)

Київський будівельний технікум

Проомислове та цивільне будівництво., Київ
Вища, з 2002 по 2004 (2 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Кошторисна справа.АВК-5

2002

Експерт.

2024

Знання і навички

MS Project MS Office Саморозвиток Комунікабельність Вміння вести спільну роботу Навички командно АВК Аналітичне мислення Складання комерційних пропозицій Укладання договорів Робота з кошторисною документацією Знання ДБН Будівельні Технології: Кошторис Відповідальність Цифрове мислення Висока працездатність Читання креслень Водійські права кат. B Управління персоналом Координація будівництва Контроль проведення ремонтів ArchiCAD Ведення документації Контроль залишків Складання проєктно-кошторисної документації Уміння планувати Формування графіків виробництва та будівництва. Складання бюджетів Планування бюджету MS Excel Стресостійкість Робота з ТЗД Запуск виробничого процесу Стратегічне планування Самостійність Проєктно-вишукувальні роботи АС-4 ПВР Організованість Будівельні роботи

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вище середнього
  • Російська — середній

Додаткова інформація

Уважний до дрібниць. Досвід роботи в режимі багатозадачності. Досвід роботи з приймання та узгодження виконаних робіт.
Маю великий досвід по роботі з дизайн проектами,можу виконувати роботи по замірам об'єктів,виїзд на об'єкти для складання дефектних актів, та іншої документації.
Стресостійкий.Великий досвід роботи з різними типами характеру ,як підрядників так і замовниками.
Здобув досвід роботи як відстоювати аргументовано виконані роботи.
Володію діловою мовою як усно так і письмово.
В процесі отримання сертифікату інженера проектувальника.
Не військово зобов'язаний, знятий з військового обліку.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: