Резюме від 13 травня 2024 Файл

Кристина

Офтальмолог

Вік:
32 роки
Місто:
Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме

Прізвище, ім’я: Економ Христина

E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Номер телефону: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Адреса: м.Одеса,вул.Генерала Петрова 49/1 кв.48

Дата народження: 15.10.1991р

Сімейний стан: одружена,є 1 дитина

Освіта:

2009-2015 рр. – Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького за спеціальністю «Лікувальна справа».

2015-2017 рр. – Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького – спеціалізація за спеціальністю «Офтальмологія».
Підвищення кваліфікації:
2 квітня 2016р., м. Львів –прийняла участь у всеукраінському симпозіумі”Ретіна-Львів 2016”,з питань стандартизаціі вітреоретинальних операцій
19-20 травня 2016р.м.Одеса-була учасником науково-практичної конференції офтальмологів з міжнародною участю “Філатовські читання -2016”
Досвід роботи:

2015-2017 рр. – лікар-інтерн офтальмологічного відділення Комунальної міської
клінічної лікарні швидкої медичної допомоги
Наукова робота:
Під час навчання в університеті була учасником студентських наукових конференцій у секції «Неврологія» , автор 2 опублікованих наукових статтей.
Знання мов:
Українська – рідна, англійська – Intermediate (B1).
Навички:
Досвід роботи на сучасному офтальмологічному обладнанні, навики підбору окулярів та контактних лінз, виконання парабульбарних, підкон’юнктивальних ін’єкцій; консервативного ведення хворих з очними захворюваннями; оперативного видалення сторонніх тіл рогівки та слизової оболонки, халязіону, птеригіуму, доброякісних новоутворів на повіках, ксантелазми, усунення блефарохалязису, вскриття абсцесів повік; ведення медичної документації.

Досвідчений користувач: MS Office (Word, Exсel, Access, Power Point, Outlook, Visio Drawing), навички роботи з Internet (MS Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Google Chrome) і E-mail (Outlook Express), графічними редакторами (PhotoShop CS5).
Права водія категорії В.
Особисті якості:
Працьовита, комунікабельна, стресостійка, креативна, відповідальна, пунктуальна, вимоглива до себе та інших, чуйна та уважна до хворих.

Інші резюме цього кандидата

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: