Резюме від 23 квітня 2024

Олег

Начальник виробництва, інженер-механік, 45 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
30 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технічний директор

з 12.2019 по нині (4 роки 5 місяців)
ТОВ Арматурний завод Адмірал, Днепр (Машинобудування)

Забезпечення оперативного процесу виробництва. Контроль, стан комплектності виробництва, готової продукції, дотримання норм запасів комплектуючих та матеріалів, календарних графіків роботи цехів та ділянок. Координація роботи цехів із службами підприємства. Гарантійний супровід продукції, робота з рекламаціями, організація та супровід виїзних бригад з гарантійного та пост гарантійного ремонту техніки. Організація і контроль виконання необхідного технічного рівня виробництва, збільшення його ефективності та продуктивності трудовитрат, скорочення витрат шляхом інженерних інновацій (матеріальних, фінансових, трудових), раціонального використання виробничих ресурсів.
Організація контролю за технічним станом обладнання, станом проектної і конструкторської документації, додержанням технологічної дисципліни, правил і вимог з охорони праці, техніки безпеки, виробничої санітарії і пожежної безпеки, вимог природоохоронних і санітарних органів а також органів здійснюючих технічний нагляд.

Головний механік

з 03.2019 по 12.2019 (9 місяців)
ТОВ Арматурний завод Адмірал, Днепр (Машинобудування)

Ремонт обладнання: вирішенням технічних питань - складання графіків ППР, забезпечення безперервної роботи технологічного обладнання, формування заявок запасних частин до обладнання, проведення поточних та капітальних ремонтів різного виду обладнання та технологічного обладнання, та питань з охорони праці та пожежної безпеки.
Великий досвід роботи з контролюючими органами охорони праці та пожежної інспекціями, а також у сфері енергетики та контролю якості продукції, що поставляється (механічного, та енергетичного спрямування), проведення аудиту та інспекційних послуг.

Токарь

з 04.2017 по 03.2019 (1 рік 11 місяців)
ТОВ Арматурний завод Адмірал, Днепр (Машинобудування)

Токар-універсал. точна робота з високолегованими металами. робота на верстаті підвищеної точності. нарізування "гвинтів". довжиною до 2800 мм. довжина трапецеїдальної різьби до 1900 мм (ТР від 18 до 36 крок від 3 до 6 мм.) чистова обробка після загартовування.

Освіта

ПТУ 17

Днепр
Середня, з 2017 по 2018 (1 рік)

ДНУ

Фізико-технічний факультет, Інженер-механік, Днепр
Вища, з 2014 по 2017 (3 роки)

ДКРКМ

Прикладна механіка (обслуговування верстатів з програмним управлінням і робототехнічних комплексів), Днепр
Середня спеціальна, з 2010 по 2014 (4 роки)

Знання і навички

Кваліфікований користувач: MS Office (Word, Exсel), Водійське посвідчення кат.В-стаж

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вище середнього
  • Німецька — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: