Резюме від 14 березня 2023 PRO

Марина

Бухгалтер з заробітної плати

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
44 роки
Місто проживання:
Суми
Готовий працювати:
Дистанційно, Суми

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний бухгалтер

з 08.2020 по нині (3 роки 9 місяців)
Північна філія ДП "УкрДАГП" (державне підприємство), Суми (Послуги населенню)

Ведення бухгалтерії підприємства, заробітна плата та лікарняні, фінансова та внутрішня звітність, взаємопраця з контролюючими органами, клієнтами підприємства та іншими контрагентами, первинна документація, ПДВ, інвентаризації, клієнт-банк, МEdok, робота в програмі 1С та ін.

Пройшла професійний шлях від молодшого спеціаліста бухгалтерії до головного бухгалтера, маю знання, досвід та вільно володію всіма ланками бухгалтерського обліку, як державного, так і приватного підприємства. Працювала з матеріалами, продуктами харчування, послугами, заробітною платою, фінзвітністю.

Головний бухгалтер

з 12.2019 по 07.2020 (7 місяців)
ДНЗ №29, Суми (Консалтинг, бухгалтерія, аудит)

Заробітна плата, бюджетна та фінансова звітність, ведення обліку по всім рахункам оз, ТМЦ, первинна документація, клієнт-банк, МEdok, робота в програмі 1С, РROZORRO, E-DATA

Бухгалтер

з 08.2018 по 11.2019 (1 рік 3 місяці)
НВК 9,, Суми (бюджет/бухгалтерія)

1С (7); Первинна документація, робота з накладними, оплата рахунків, ведення договорів, контроль та співпраця з постачальниками, планування закупівель згідно з кошторисом, ТМЦ, банк (клієнт-казначейство, батьківська плата та співпраця з батьками вихованців, контроль та табелювання відвідування дітей, звітність в контролюючий орган, РROZORRO, E-DATA та ін.

Економіст відділу обслуговування банківських операцій

з 11.2003 по 08.2018 (14 років 9 місяців)
АКБ Індустріалбанк, Суми (Фінанси, банки, страхування)

контроль за діяльністю каси банку, декадна, місячна звітність, робота із юридичними/фізичними особами, інкасація, контроль за роботою та прийомом – відправкою платежів від населення у відділеннях банку, нарахування та контроль сплати комісійних доходів за надання банківських послуг.

Освіта

Банківський інститут УАБС НБУ

Фінанси та економіка; економіст, спеціаліст з банківської справи, Харків
Вища, з 2004 по 2006 (2 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

«Основи бухгалтерії на підприємстві»

5 місяців

«1С: Бухгалтерія» (Предприятие версии 8)

2 місяці

Знання і навички

Пользователь ПК Розничная торговля Копирайтинг Є особистий досвід у сфері оптової та роздрібної торгівлі Економіст відділу обслуговування банківських операцій,контролер Робота в інтернеті (SEO, WordPress, контент, інтернет-магазини) Бухгалтерія (бюджетна установа, ТОВ, ФОП) Написання SEO-текстів, наповнення сайтів

Додаткова інформація

Пройшла професійний шлях від молодшого спеціаліста бухгалтерії до головного бухгалтера, маю знання, досвід та вільно володію всіма ланками бухгалтерського обліку. Працювала з матеріалами, продуктами харчування, послугами.

Стресостійка, завжди націлена на результат, пунктуальна. Значення слова "дедлайн" для мене авторитетне. Маю досвід керівника відділу.

Вільно володію ПК,

Вмію навчатись і швидко долати перешкоди в роботі (якщо вони виникають), цілеспрямована, комунікабельна, маю організаторські здібності, не зупиняюсь на досягнутом, стратегічне мислення, відповідальна.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: