Резюме від 2 лютого 2024 PRO

Святослав

Інженер з експлуатації

Вік:
25 років
Місто:
Бориспіль

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Працівник закладу ресторанного господарства

з 08.2022 по нині (1 рік 9 місяців)
Hesburger, Бориспіль (Готельно-ресторанний бізнес)

Обрали кращим працівником року) працюю лише на кухні, із цікавого полюбляю щось полагодити, налаштувати, поміняти, покращити собі і іншим ергономіку робочого місця, займатись всілякими технічними питаннями. Крутити булочки я справляюсь добре, оптимізую і паралелізую всі виробничі процеси покращуючи час приготування тих же бургерів і всього чого тільки можна, але це все одно не моє, ненавиджу сферу громадського харчування. Моє серце належить ремонту і ТО, хоч Літаків, хоч електроінструменту

Різноробочий

з 01.2015 по 08.2023 (8 років 7 місяців)
Шабашки, Бориспіль (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

8 років не офіційної праці, основної направленості маляр штукатур, зварювальник, електрик, вантажник, ремонт комп'ютерів, клінер-ремонтник спец інструменту, майстер з направленості принеси-подай, коротше кажучи вмію все ( і не вмію нічого). Полагодити щось, або хоч зрозуміти принцип роботи емпіричним шляхом – за миле діло))

Освіта

Національний Авіаційний Університет

Факультет аеронавігації, електроніки та телекомунікацій (ФАЕТ), спеціальність Авіоніка, Бориспіль
Вища, з 2016 по 2021 (5 років)

Знання і навички

Здатність до навчання Уміння аналізувати Адаптивність Уміння розставляти пріоритети Висока працездатність Чесність Неконфліктність

Додаткова інформація

Ну що тут написати... Дали червоний диплом авіоніка( нічого не зубрив, не заучка, я взагалі так не вмію, можливо все через розуміння фізичних процесів, орієнтування в просторі, представлення будь яких фізичних процесів( будь то наприклад гравітація, чи гідродинаміка) у вигляді, скажемо так векторних діаграм в динаміці, не знаю, але чимось я викладачам сподобався), цікавлюсь абсолютно всім що мене зацікавить, ну там: фізика, хімія, астрономія ( не астрологія!), астрофізика, космологія, нейрофізіологія, фізиогномістика, біологія, політика, політологія, історія, антропологія, археологія, металургія, столярство, електренергетика, іхтіологія, diy, і бог зна що ще я не назвав.. Так всі знання поверхневі, навіть не уявляю для чого можуть згодиться, але, але.. Що стосується професійних навичок: з точки зору професіоналів конкретної направленості – не вмію нічого, а якщо щось і вмію, то погано, але вчусь швидко, тому недостатність навичок нагорну швидко))

Схожі кандидати

Інженер-будівельник, з експлуатації
40000 грн, Бориспіль

Інженер з експлуатації
40000 грн, Бориспіль, Київ

Інженер з експлуатації
35000 грн, Бориспіль

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: