Резюме від 4 червня 2022 Файл

Вікторія

Бухгалтер

Вік:
49 років
Місто:
Прилуки

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Шапошникова Вікторія Олександрівна
Дата народження 06.10.1974р.
Місце проживання Чернігівська обл., смт Ладан
Сімейний стан Заміжня
Діти маю трьох доньок

1996р. Закінчила навчання в Аграрному Університеті м.Харків на агрономічному факультеті
1997р. Приватний підпрємець (торгівля)
1998р. Продавець-касир у кафе (кодування товарів на касовому апараті, щоденна звітність)
2000р. Приватний підприємець ( організація харчування у школі). Роботу бухгалтера виконувала сама ( звітність, калькуляції і т.ін.)
2010р. Бухгалтер Юридичної особи (благодійний фонд), додатково 3 ФОПи і ТОВ.
2012р. Бухгалтер по зарплаті та основним засобам в бюджетній установі, додатково калькулятор , додатково бухгалтер Юридичної особи (релігійна громада)
2016р. Економіст в бюджетній установі, а також є уповноваженою особою установи з публічних закупівель (Prozorro), додатково веду ФОПа на 2й группі оподаткування.
2021р. Фахівець з публічних закупівель зі сторони Замовника.
Мої навики та здібності: можу здійснювати нарахування зарплати (відпускні, відрядження, лікарняні), складати штатний розпис, тарифікацію, вести облік матеріальних цінностей, проводити розрахунок собівартості продукції, розбираюся в перипетіях законодавства і вмію спілкуватися з держорганами, вмію переконувати і доводити свою правоту, знаю основні законодавчі акти і легко в них орієнтуюся, складаю звітність до податкової, пенсійного, статистики, соцзахисту, працювала майже з усіма програмами по здачі звітності (в т.ч. МЕДОК), гарно ознайомлена з кадровою політикою, трудовим законодавством, вмію вести первинну документацію, працюю з договорами в Е-дата, знайома з касовою дисципліною та працюю з Клієнт-Банками, маю декілька сертифікатів з курсів по проведенню публічних закупівель , працюю з ProZorro.
Акуратна, відповідальна, зосереджена, терпляча і посидюча, маю любов до монотонної роботи та скрупульозну уважність, здатна до самоперевірки і самоконтролю, швидко засвоюю нову інформацію та навчаюся новому, маю хорошу пам'ять і вмію мовчати про всі аспекти фінансової діяльності фірми, до яких маю доступ, цікавлюся економікою, політикою, відстежую зміни в законодавстві та постійно підвищую свою кваліфікацію, неодноразово відзначалася грамотами за доброчесне виконання своїх обов’язків бухгалтера та економіста.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Бухгалтер
Прилуки, Дистанційно

Бухгалтер
Прилуки

Бухгалтер
Прилуки

Бухгалтер
Прилуки, Київ , ще 2 міста

Бухгалтер
Прилуки

Бухгалтер
Прилуки

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: