Резюме від 6 лютого 2024 PRO

Дмитро

Керівник, директор, головний інженер

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто проживання:
Хмельницький
Готовий працювати:
Дистанційно, Хмельницький

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 06.2017 по 06.2022 (5 років)
Комунальне підприємство "Дружківський міський парк культури та відпочинку" Дружківської міської ради, Дружківка (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

1. Організація міських масових заходів найвищего рівня (наприклад: День міста, День Незалежності тощо; від проведення необхідних закупівель до беспосереднього проведення самого заходу (беспосередній пошук контрагентів, укладання договорів (через казначейство, місцевий бюджет!), контроль за виконанням договорних угод)).
2. Планування та проведення капітальних і поточних ремонтів на об'єктах балансоутримування (Палац культури "Етюд", Дружківський парк культури та відпочинку, кінотеатр "Космос")
3. Управління персоналом підприємства, прийом (звільнення) на роботу, контроль над веденням господарства та бухгалтерського обліку на підприємстві. Планування розвитку підприємства.
За свою діяльність організовано та проведено безліч масових заходів (культурних, спортивних, тощо). Проведений капітальний ремонт глядацької зали Палацу культури "Етюд", проведена 1 черга капітального ремонту Дружківського міського парку культури (вул.Соборна 1).
Під моїм керівництвом, за неповних 5 років, проведено безліч поточних ремонтів, внутрішніх технічних заходів, направленних на покращення благоустрою підприємства та міста в цілому.
В культурному житті - активна участь у відновленні та сприянні театральної і концертної діяльності у Палаці культури та в місті, відродження міського парку культури (урочисте відкриття Парку в травні 2021 року).
Досягнення: у листопаді 2020 року був нагороджений Почесною грамотою виконавчого комітету Дружківської міської ради за вагомий внесок у розвиток культури, сумлінну працю, високий рівень художніх номерів, якісну роботу з підготовки та проведення міських заходів.
У серпні 2021 року до 30-ї річниці незалежності України нагороджений Подякою Краматорської районної державної адміністріції за вагомий особистий внесок у розвиток країни.
P.S. Моя автобіографія знаходиться в розділі "Додаткова інформація".

Освіта

Донбаська Державна машинобудівна академія

Інженер-механік за спеціальності "Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання", Краматорськ
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Знання і навички

MS Office Користувач ПК Водійські права кат. B Управління персоналом

Додаткова інформація

Автобіографія.
Я, Євтушенко Дмитро Миколайович, народився 12 липня 1980 року у м. Степногірську, Целіноградської області, республіки Казахстан. Зростав у повній родині, де виховувався разом із сестрою. Батько та мати - машинобудівники з великим досвітом роботи, нині – пенсіонери.
У 1989 році родина здійснює переїзд в Україну на батьківщину батька. У 1997 році здобув повну середню освіту у загальноосвітній школі № 17 м. Дружківка, Донецької області.
У 2002 році закінчив Донбаську державну машинобудівну академію у місті Краматорськ і отримав повну вищу освіту за спеціальністю «Підйомно-транспортні, будівельні, дорожні, меліоративні машини і обладнання» та здобув кваліфікацію інженера-механіка.
Одразу після закінчення академії почав свою трудову діяльність на КП «Дружківський трамвай» на посаді майстра служби рухомого складу.
У 2003 році, з причини заборгованості заробітної плати, змінив місце роботи та працевлаштувався на Дружківский машинобудівний завод. На цьому підприємстві пройшов шлях від учня шліфувальника до начальника гальванічного цеху №4. На зазначеній посаді працював 4 роки, маючи з півсотні підлеглих.
У 2011 році з причини погіршення стану здоров'я на шкідливому виробництві, отримавши хронічну алергію на хімічні речовини, був переведений до електроцеху №18 на посаду змінного інженера служби підстанції.
У 2012 році здійснено перевод до модельного цеху № 17 на посаду заступника начальника цеху.
У зв'язку з реорганізацією виробництва, у 2014 році переведений на посаду начальника ділянки енергоцеху № 11, де працював до 2015 року. Загальний стаж роботи на підприємстві складає 13 років.
У 2015 році працевлаштувався на КП «Дружківкаавтоелектротранс» Дружківської міської ради на посаду головного інженера підприємства.
Влітку 2017 року, перейшов на посаду директора КП «Дружківський міський парк культури та відпочинку» Дружківської міської ради, у складі якого є два великих об'єкта – Дружківський міський парк культури та відпочинку і Палац культури «Етюд».
У березні 2022 року, з причини початку активних бойових дій на Донбасі, разом з родиною евакуювався до м. Хмельницький. Отримав статус тимчасово переміщеної особи.
Робота на керівних посадах навчила мене ефективної організації колективної роботи, справедливості та тактовності по відношенню до підлеглих, врівноваженості але рішучості у прийнятті рішень. Маю великий досвід налагоджування зв'язків з організаціями-партнерами та органами управління, також великий досвід в організації та проведенні міських масових заходів.
Окрім роботи усе своє свідоме життя захоплююсь музикою, а саме грою на гітарі та співом. Є випускником народного вокального коллективу «Червона калина» Центру дитячої та юнацької творчості міста Дружківка. П'ять років був учасником вокальної формації «Калинов бенд», у складі якої вів активну гастрольну діяльність в Україні та поза її межами. Маю великий досвід сценічної роботи, з використанням професійної музичної апаратури та сценічного обладнання. Захоплююсь водним туризмом.
Одружений. Дружина – Євтушенко Олеся Володимирівна, 1980 року народження, має вищу педагогічну освіту та працює в галузі культури. Разом виховуємо сина Матвія, 2010 року народження.
Не судимий. Шкідливих звичок не маю.
Досягнення: у листопаді 2020 року був нагороджений Почесною грамотою виконавчого комітету Дружківської міської ради за вагомий внесок у розвиток культури, сумлінну працю, високий рівень художніх номерів, якісну роботу з підготовки та проведення міських заходів.

У серпні 2021 року до 30-ої річниці незалежності України нагороджений Подякою Краматорської районної державної адміністрації за вагомий особистий внесок у розвиток країни.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: