Резюме від 16 квітня 2024 PRO

Руслан

Менеджер, заместитель руководителя

Вік:
51 рік
Місто:
Мукачево

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Директор

з 09.1999 по 09.2022 (23 роки)
ТОВ "Меделін", Ужгород (Харчова промисловість)

ТОВ «Меделін», Ужгородський р-н (Переробка кави натуральної в зернах та виробництво кави натуральної меленої в монодозах.)
Організація та запуск виробництво кави (отримання дозволів та сертифікація виробництва), налагодження роботу з вітчизняними та європейським постачальниками сировини та матеріалів, розробка рецептури продукції, налагодження роботи з банками.

Освіта

УжДУ

Хімія, аналітична хімія, Ужгород
Вища, з 1990 по 1995 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Курси бухгалтерский облік та аудіт

1998, 3місяці

Знання і навички

MS Excel MS Word Користувач Internet MS Outlook 1С:Підприємство CorelDRAW

Додаткова інформація

Маю багатий досвід роботи в сфері виробництва та торгівлі, в процесі діяльності налагодив зв'язки з постачальниками сировини, матеріалів і устаткування, маю багатий досвід роботи з банком, а також за імпортними операціями (закупівлі сировини, матеріалів, обладнання), успішно планував та контролював постачання сировини, матеріалів та готової продукції.
При виникненні не штатних ситуацій здатний брати ініціативу і приймати самостійні та відповідальні рішення в межах своїх вповноважень. Готовий вивчати та освоювати інші виробничі процеси. Є водійські права категорії В і власний автомобіль.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати