Резюме від 28 березня 2024 Файл

Алина

Менеджер по продажам

Вік:
33 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Ваховська Аліна Юріївна
Дата народження: 02.06.1990
Проживаю: м.Київ, лівий берег, лісовий масив
тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Сімейний стан: заміжня
Діти: є донька, 4 роки
Освіта
2005-2008 рр. зкінчила Приватний вищий навчальних заклад "Деснянський економіко-правовий технікум при Міжрегіональній Академії управління персоналом" за спеціальністю "Фінанси" і здобула кваліфікацію молодший спеціаліст.
2008-2011 рр. закінчила Київськи національний торговельно-економічний університет і отримала базову вищу освіту за напрямом "Фінанси і кредит" та здобула кваліфікацію бакалавра.
2011-2012 рр. закінчила Київськи національний торговельно-економічний університет і отримала повну вищу освіту за напрямом "Фінанси і кредит" та здобула кваліфікацію магістра.
Досвід роботи
2008-2011 рр. ФОП Вінницька Л.П., працювала адміністратором кафе-бару "КОНТО"
Функціональні обов'язки:
відкриття закладу, проведення ранкових зборів з персоналом, відкриття касової зміни, звірка сейфа і записи ведення касової книги, замовлення і приймання товарів, організація робочого графіка із зазначенням робочих годин персоналу, контроль всіх підрозділів закладу: зал, бар, кухня. Закриття змін, ведення документації, інкасація.
2011-2020 рр ФОП Котенко К.Ю. мережа точок срібла ExcluSilver (PaйON, SkyMall, Проспект)
Функціональні обов'язки:
продавець, товарознавець (прийом товару, націнка, друк бірок, обірковка, розподіл та розвезення товару по торгових точках, інвентаризація). Розробка макетів (візитки, подарункові сертифікати, публікації для соціальних мереж). Предметна і художня фотозйомка виробів на професійну техніку. Приймала участь у розширенні мережі (запуск нових торгових точок, підбор персоналу, пошук постачальників, відбор та закупівля товару)
2021-2022 рр ТОВ Сільвекс 925, компанія оптово-роздрібної торгівлі ювелірних виробів із срібла, менеджер з оптової торгівлі
Функціональні обов'язки:
обробка існуючої бази клієнтів та комунікативна робота з діючими, формування замовлень, укладання договорів, дотримання умов їх виконання, пошук нових клієнтів, контроль дебіторської заборгованості, організація зустрічей з клінтами та презентація продукції
Професійні та інші навички
Навички роботи з комп'ютером. Зокрема: MS Office, 1С підприємство (версії 7 та 8), amoCRM, Photoshop, Lightroom. Легко засвоюю нові програми.
Хоббі
Захоплююся фотозйомками портретними, студійними, предметними. У вільний час займаюсь виготовленням фотокниг.
Відповідальна, комунікабельна, пунктуальна, знаходжу спільну мову, легко вчуся новому

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: