Резюме від 25 квітня 2024 Файл

Сергій

Юрист

Вік:
37 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Орлов Сергій Ігорович__________
ІПН 3185020736,
не одружений , дітей не маю, 15.03.1987 р.н.
хочу отримати роботу із зарплатнею від 18.000грн.

РЕЗЮМЕ

У 2010 році закінчив ВНЗ Університет «Україна», бакалавр з права за спеціалізацією «господарсько–правова діяльність».

• 2010 – 2011 рр. – діловод Відділу державної виконавчої служби Дарницького районного управління юстиції у м. Києві. До обов`язків входило робота із документами, що надходять та видаються ДВС, практичне опрацювання ЗУ «Про виконавче провадження», ЗУ «Про іпотеку», Інструкцією про перерахування коштів, звітність із територіальними органами податкової, ОВС та судами загальної юрисдикції, а також Пенсійним фондом.
• 2012р. – помічник юрисконсульта ТОВ «Агенція управління заборгованістю». Робота із заставними кредитами, безпосередня участь у судових засіданнях, позовна робота, а також робота із ДВС з приводу реалізації арештованого майна.
• 2013р. – юрист за домовленістю ДП «Київторф». Юридичний супровід діяльності підприємства, що спрямована на торгівлю торфом. Отримання дозвільної документації. Опрацювання ЗУ «Про ліцензування». Участь у судових засіданнях, підготування договорів зовнішньої торгівлі.
• 2014р. – юрисконсульт БО «Доступне житло Київщини». Робота за основними цілями та задачами організації, що отримання документації для участі у державних програмах «Власний дім» та Доступне житло. Консультації спеціалістів фонду із побутових питань, участь у судових засідання, що виникали в процесі діяльності БО.
• 2018р. – кредитний консультант ТОВ «Експрес Фінанс Кредит». Оформлення та видача кредитних коштів. Опрацювання цивільно-правових угод, правова консультація правових наслідків за несплату кредиту.
• 2019р. – юрист «МОНО БАНК». Робота із клієнтською базою організації, підготування додаткових угод, досудове врегулювання спірних питань.
• 2021р. – керівник ТОВ «Право та суспільні відносини». Складання позовних заяв, участь у судових засіданнях, написання скарг та інших процесуальних документів. Реалізація пакетів послуг передбачених у товаристві. Робота з податковою щодо звітності та декларування. Підготовка документації на Е-тендр.

Відповідаю рівню сучасного фахівця, вміло застосовую свої знання та навички в роботі для вирішення питань юридичного характеру. Військова служба, АТО. Орг. техніка.

За час своєї роботи практикуючим юристом я працював з різними Законами в тому числі: ЗУ «Про електронну комерцію» та ЗУ «Про електронний цифровий підпис», ЗУ «Про реабілітацію жертв політичних репресій», ЗУ «Про страхування» та «Про обов'язкове страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів», Кодексом ЖКХ, а також працював із різними програмами, а саме: ЄДРФО, АБ, Терасофт, Брокер, Піранья, УБКІ та інші. Практичні навички встановлення МАФу.

Вважаю, що у резюме юриста не обов’язково вказувати про вміння користуватися фото-шопом, а тому не вказував тимчасові роботи не пов’язані із моєю освітою

КОНТАКТИ:
Київ – 02055, проспект Петра Григоренка, 7-В, 1 під’їзд кв. 14
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електронна пошта [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
ID-адреса 6328d82e476b2.site123.me

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: