Резюме від 19 квітня 2023 PRO

Євангел

Руководитель отдела, 25 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Керівник мережі відділень

з 09.2019 по 03.2022 (2 роки 6 місяців)
Джаст Ін, Киев (Логістика, поштові послуги)

Супровід відділень на протязі робочого графіку, проведення аудиту та інвентаризації коштів на відділенні, перевірка знань операторів по супровідним документам та стандартам компанії, перевірка касової дисципліни та касових документів, визначення продуктивності відділень, пошук нових локації та розрахунок рентабельності для нових відділень, пошук нових корпоративних клієнтів та заключення договорів з ними, пошук, підбір та проведення співбесіди з потенційними співробітниками, вирішення не стандартних ситуацій з клієнтами, своєчасне виконання поставлених завдань від керівництва, аналіз та опрацювання звітів

Старший приймальник (в.о. керівника відділення)

з 05.2015 по 04.2019 (3 роки 11 місяців)
Нова Пошта, Киев (Транспорт, логістика)

Побудова та впровадження системи роботи відділення; ведення складського обліку; проведення інвентаризацій; документообіг та звітність; робота з товарно-транспортною документацією; взаємодія з керівництвом; участь у семінарах та тренінгах; навчання персоналу; контроль прийому, зберігання, переміщення, відвантаження ТМЦ; вирішення конфліктних питань з клієнтами; контроль за проведенням розрахунково — касових операцій; робота з програмою 1С, AWIS, Word, Exсel.

Освіта

Національний авіаційний університет

Електротехнічні системи електроспоживання, інженер-енергетик, Киев
Вища, з 2010 по 2015 (5 років)

Знання і навички

MS Excel MS Word MS Outlook

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Англійська — початковий

Додаткова інформація

Відповідальність, пунктуальність, комунікабельність, старанність, енергійність, вміння працювати в команді. Здібність до швидкого навчання. Відсутність шкідливих звичок.
Наявність посвідчення водія категорії «В,С» (досвід керування автомобілем 12 років).

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: