Резюме від 4 грудня 2022 PRO

Андрій

Головний механік, 35 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
43 роки
Місто:
Вінниця

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Начальник відділу транспортного забезпечення

з 04.2013 по нині (11 років 1 місяць)
НЕК "Укренерго", Вінниця, Київ (Передача електроенергії)

Управління парком транспортних засобів до 300 одиниць. Організація вантажних та пасажирських перевезень, організація роботи спецтехніки. Організація забезпечення ресурсами, контроль списання матеріалів. Організація ремонту та технічного обслуговування, технічного контролю транспорту, ЧТО, ПТО вантажопідіймальних механізмів. Організація оновлення парку транспорту. Забезпечення дотримання вимог законодавства в сфері безпеки дорожнього руху.

Заступник директора з сервісу

з 02.2009 по 04.2013 (4 роки 2 місяці)
ТОВ "Богдан-Авто Вінниця", Вінниця (Продаж, технічне обслуговування та ремонт легкових та вантажних транспортних засобів, обов'язковий технічний контроль транспортних засобів)

До листопада 2013 року працював менеджером із продажу запасних частин. В обов'язки входило - напрацювання клієнтської бази, продаж запасних частин та аксесуарів клієнтам дилерської СТО та залучення нових, замовлення необхідного запасу запасних частин та матеріалів на СТО, контроль за оборотністю матеріалів на складі, реалізація неліквідних товарів, проведення рекламних акцій, і все в сукупності приводило до виконання планових показників. З Листопада 2013 року переведений на посаду заступника директора з сервісу. До функціональних обов'язків входила загальна організація роботи СТО, управління бригадами ремонтного складу та ІТП, забезпечення виконання зобов'язань згідно з гарантійною політикою виробників, запровадження заходів із підвищення рентабельності СТО - розвиток номенклатури товарів та послуг, покращення якості обслуговування, для досягнення кінцевого результату - виконання та перевиконання планових показників з продажу товарів та послуг, забезпечення отримання прибутку компанією.

Освіта

Вінницький національний технічний університет

Інститут машинобудування та транспорту/Інженер-механік, Вінниця
Вища, з 1998 по 2005 (7 років)

Отримав вищу освіту, рівень - спеціаліст, за фахом інженер-механік. Посилено вивчав технічну англійську мову, отримав диплом перекладача, свого часу був кращим на курсі. Однак в подальшій роботі знання іноземної мови на практиці не згодилось.

Додаткова освіта та сертифікати

Курс щодо питань в сфері питань безпеки дорожнього руху, за потреби надам сертифікат

3 дні

Знання і навички

Користувач ПК MS Excel MS Word Управлінські навички 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік

Знання мов

Англійська — середній

Рекомендації

Надаю за запитом

Надаю за запитом

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Особисті якості: відповідальний, цілеспрямований. Комунікабельний, доброзичливий, неконфліктний.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: