• Файл

Сергій

Водій

Вік:
46 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Бут Сергій Володимирович
Бажана посада: водій
Бажаний рівень прибутку: за домовленістю
Дата народження: 05.05.1978 р.
Місце проживання: м. Київ, вул. Васильківська ( м. ВДНГ, м. Васильківська )
Контактна інформація:
Тел. [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), email: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Досвід роботи:
З січня 2017 по лютий 2022 р. особистий/сімейний водій (приватна особа)
Обов’язки: Подача автомобіля в назначений час. Вибір оптимального маршруту. Забезпечення безпечного та комфортного пересування керівника та його родини. Супровід дітей до навчального закладу та додаткових гуртків. Виконання особистих доручень керівництва. Підтримка авто в чистоті. Своєчасне проходження технічного обслуговування автомобіля.
З квітня 2014 по січень 2017 сімейний водій (приватна особа)
Обов’язки: Забезпечення безпечного та комфортного пересування дітей. Супровід дітей до навчальних закладів та гуртків. Закупівля продовольчих та промислових товарів. Виконання особистих доручень керівництва.
З липня 2010 по квітень 2014 р. особистий водій керівника (приватна особа)
Обов’язки: Своєчасна подача авто. Вибір оптимального маршруту. Швидке і безпечне пересування керівника по місту. Дотримання субординації та конфіденційності. Виконання особистих доручень керівника. Підтримка авто в належному стані.
З лютого 2008 по листопад 2009 р. водій адміністративно-господарського забезпечення
( ДП « Лізингтехтранс» )
Обов’язки: Забезпечення безперебійного функціонування офісу та своєчасне пересування співробітників по місту. Утримання авто в належному стані.
З липня 2006 по червень 2007 р. водій офісу (ТОВ «К-Скала»)
Обов’язки: Забезпечення швидкого і безпечного пересування співробітників офісу по місту. Виконання особистих доручень керівництва.
З жовтня 2004 по липень 2005 комірник-експедитор (ТОВ «Неемія)
Обов’язки: Закупівля і доставка продуктів (ресторани, кафе, бари)
Про себе:
Активний, комунікабельний, акуратний, пунктуальний, легко навчаюсь, чесний та порядний.
Завдяки своєму багаторічному досвіду роботи водієм в різних галузях, вмію працювати в багатозадачному форматі. Завжди націлений на результат.
Я впевнений, що завдяки своїм професійним та особистим якостям, буду корисний Вам і Вашій команді.
Ключові знання та навички:
Професійне та безпечне керування авто. Досконале знання ПДР. Досвід керування різними авто більше 20 років (легкові, позашляховики, мікроавтобуси, авто преміум класу), як з автоматичною так і з механічною КП.
Посвідчення водія: категорії B,C,D
Від себе: Шановний Роботодавець!
З власного досвіду знаю, що коли Ви обираєте кандидата на посаду водія-експедитора, водія в офіс, авто кур’єра і т.п., багато хто з Вас не розглядають резюме сімейного водія. Чомусь вважається, що сімейний водій – це людина, яка тільки перевозить сім’ю керівника з пункту А в пункт В, п’є каву і спить в машині. Але це не так. За специфікою роботи, сімейний водій дуже часто виконує багато функцій. Це і кур’єр, і експедитор, і закупник, і помічник, і багато іншого. В більшості випадків – це люди, які можуть якісно виконувати багато функцій і точно будуть Вам корисні.
Дякую. З повагою, Сергій.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: