Резюме від 19 червня 2024 PRO

Дмитро

Керівник ресторану-комплексу, проєкт-менеджер

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
36 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, Facebook та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Director food and beverage service

з 06.2022 по нині (2 роки)
Skogur, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття закладів з нуля. Gust Ресторан, Lavina Pizza bar, Sushi Bar
Розуміння бізнес-процесів, володіння програмами їх автоматизації.
Планування та координація діяльності ресторану;
Планування бюджету, доходної та видаткової частини, контроль виконання;
Контроль за виконанням стандартів обслуговування;
Контроль якості продуктів, залишків, ціноутворення, переобліку;
Створення команди;
Розробка концепції ресторану;
Розробка системи KPI
Ведення внутрішньої звітності; звітності перед власником;
Проведення маркетингових та рекламних заходів;
Укладання договорів постачання, проведення тендерів;
Формування команди, навчання, адаптація, мотивація;
Контроль фінансової дисципліни; контроль системи лояльності,
Контроль та облік представницьких витрат;
Маркетингові дослідження
Контроль будівництва, реконструкцій
Особисті доручення власників
Робота з архитекторами, планування будівництва закладів
Стандартизація

COO

з 05.2021 по 03.2022 (10 місяців)
WorkIT Space, ( Коворкінг центр ), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Планування та координація діяльності бізнеса;
Планування бюджетів, дохідної та видаткової частини підрозділів, контроль виконання;
Ведення внутрішньої звітності; звітності перед власником;
Формування команди, навчання, адаптація, мотивація;
Управління бізнес-процесами: їх забезпечення, аналіз, контроль, автоматизацію та покращенням;
Автоматизація процесів;
Формування керівної ланки підрозділів компанії;
Виконання поставлених власником підприємства обов'язків і задач;
Знання професійного правового поля та порядку взаємовідносин у ролі директора конкретної компанії;
Впроваджував стратегії, розроблені власником та адаптовував їх під умови й специфіку компанії.
Контроль та реалізація поставлених завдань керівниками підрозділів або співробітниками.
Опрацьовування задачь, що мають стратегічне значення.
Планування

Director food and beverage service

з 08.2018 по 03.2021 (2 роки 7 місяців)
Equides club, (Парково-готельний комплекс), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід відкриття закладу з нуля. Chalet Equides
Розуміння бізнес-процесів, володіння програмами їх автоматизації.
Понад 1000 проведених івент заходів різної складності від 100 до 6000 осіб. у преміум сегменті.
Досвід організації харчування на змаганнях
Організація кейтерингу
Планування та координація діяльності ресторану;
Планування бюджету, доходної та видаткової частини, контроль виконання;
Використання HACCP
Контроль за виконанням стандартів обслуговування;
Контроль якості продуктів, залишків, ціноутворення, переобліку;
створення команди;
Розробка концепції ресторану;
Розробка системи KPI
Ведення внутрішньої звітності; звітності перед власником;
Проведення маркетингових та рекламних заходів;
Укладання договорів постачання, проведення тендерів;
формування команди, навчання, адаптація, мотивація;
Контроль фінансової дисципліни; контроль системи лояльності,
контроль та облік представницьких витрат;
Маркетингові дослідження

Director of Restaurant Service

з 09.2015 по 08.2018 (2 роки 11 місяців)
Equides club, (Кінно-спортивний клуб), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Досвід відкриття закладу з нуля. Villa Ozerp
Розуміння бізнес-процесів, володіння програмами їх автоматизації.
Понад 1000 проведених івент заходів різної складності від 100 до 6000 осіб. у преміум сегменті.
Досвід організації харчування на змаганнях
Організація кейтерингу
Планування та координація діяльності ресторану;
Планування бюджету, доходної та видаткової частини, контроль виконання;
Контроль за виконанням стандартів обслуговування;
Контроль якості продуктів, залишків, ціноутворення, переобліку;
створення команди;
Ведення зміни;
Ведення внутрішньої звітності; звітності перед власником;
Проведення маркетингових та рекламних заходів;
Укладання договорів постачання, проведення тендерів;
формування команди, навчання, адаптація, мотивація;
Контроль фінансової дисципліни; контроль системи лояльності,
контроль та облік представницьких витрат;
Маркетингові дослідження

Head of sales

з 05.2013 по 08.2015 (2 роки 3 місяці)
GOLF CENTR, (Спортивно-ресторанний бізнес), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління та ведення проектами різного масштабу;
Взаємодія із замовником;
Складання брифів, кошторису, формування бюджету, контроль за виконанням;
Контроль своєчасного підписання актів та проведення оплат;
Контроль за дотриманням термінів виконання проектів та узгодження зміни плану з усіма учасниками проекту;
Розробка та реалізація програм заходів;
Написання технічного завдання та комунікація з технічними підрядниками;
Контроль над забезпеченням тех. та побут. райдера для зірок;
Комунікація з іноземними артистами, спікерами та підрядниками як в Україні так і на закордонних івентах;
Підготовка та участь у профільних виставках;
Організація тендерів, участь у тендерах.
Організація та проведення рекламних акцій.

EVENT MANAGER

з 05.2012 по 03.2013 (10 місяців)
Gintama Briz, (Готельно-ресторанний бізнес), Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління та ведення проектами різного масштабу;
Взаємодія із замовником;
Складання брифів, кошторису, формування бюджету, контроль за виконанням;
Контроль своєчасного підписання актів та проведення оплат;
Контроль за дотриманням термінів виконання проектів та узгодження зміни плану з усіма учасниками проекту;
Розробка та реалізація програм заходів;
Написання технічного завдання та комунікація з технічними підрядниками;
Контроль над забезпеченням тех. та побут. райдера для зірок;
Комунікація з іноземними артистами, спікерами та підрядниками як в Україні так і на закордонних івентах;
Підготовка та участь у профільних виставках;
Організація тендерів, участь у тендерах.
Організація та проведення рекламних акцій.

Освіта

Міжнародний університет розвитку людини «Україна»

Автомобільне виробництво, Автомобільний транспорт, Київ
Вища, з 2011 по 2014 (3 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

Понад 20 різних управлінських, менеджмент, тренінгів для керівників.

2012-2024

Знання і навички

Планування Системність Лідерство Стресостійкість Здатність знаходити рішення Крізіс менеджмент Уміння бачити тренди Мудрість та стійкість Формування команди

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно
  • Англійська — початковий

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: