Резюме від 25 квітня 2024 Файл

Євгеній

Инженер по охране труда

Місто:
Кривий Ріг

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
П. І. Б.: Стрюк Євгеній Іванович
Дата народження: 28.04.1974
Тел.: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ціль: робота за фахом.
Освіта: 1991-1996 роки Криворізький технічний університет спеціальність «збагачення корисних копалин», диплом КН № 012722;
2005-2010 роки Криворізький технічний університет спеціальність «Програмне забезпечення автоматизованих систем», диплом НР № 39484371.
Посвідчення про навчання з охорони праці, гігієни праці, електробезпеки, пожежної безпеки.
Досвід роботи: лютий 1997-травень 2011 – ПрАТ Центральний гірничо-збагачувальний комбінат (концентраторщик, машиніст насосних установок, майстер зміни, начальник дільниці відділу технічного контролю). Функції за посадою: контроль за веденням технологічного процесу, справністю обладнання, ведення документації з охорони праці, виробничих показників роботи зміни та дільниці.
Березень 2012-червень 2020 – головний державний інспектор відділу нагляду за геолого-маркшейдерськими роботами та переробкою корисних копалин Головного управління Держпраці у Дніпропетровській області. Функції за посадою: нагляд за переробкою корисних копалин на гірничих підприємствах. Здійснення державного нагляду за додержанням законодавства з охорони праці та державного гірничого нагляду. Перевірка документації, дотримання технологічного процесу. Розгляд та узгодження проектів щодо переробки корисних копалин. Складання актів за результатами перевірки. Накладання штрафів за виявленими порушеннями.
Вересень 2021- по теперішній час – інженер з охорони праці ТОВ «Кривбасбудпром». В зв’язку з війною роботи призупинено на невідомий час.
Вміння та навики: впевнений користувач ПК;
Володіння мовами – українська, російська – вільно, англійська – зі словником;
Посвідчення водія категорії В.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: