Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Sergey

Керуючий ОСББ, голова правління, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
62 роки
Місто:
Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Головний інженер

з 01.2024 по нині (3 місяці)
ТРЦ " Будинок торговлі "Центральний", Харьков (Строительство, архитектура, дизайн интерьера)

Організація комплексного обслуговування будівель та комунікацій

Керуючий справами

з 03.2002 по нині (22 роки 1 місяць)
ОСББ "Культури -3" ,ОСББ "Джерело Комфорту ", Харків (Строительство, архитектура, дизайн интерьера)

Під час роботи були реалізовані наступні проекти:

Співфінансування за програмою 70/30 у 2017,2018,2019,2020,2021 роках (Тепломережі, х. та г. вода , водовідведення , дитяча площадка, площадка для збирання мусора, фасад дома тоще). Ліквідаціям послідовій 90/10 ; 85/15 ; 97/3 «прилетів» вікна, покрівля, фасад
Виграно 2судові позови та стягнуто кошти .Відбити через суд посягання на приміщення ОСББ групи рейдеров (Справа була в Верховному суді України)
Підписано договори на оренду рекламних площ.
Знижено загальну заборгованість за внесками на 40 відсотків.
Співпраця з Депутатами з приводу благоустрою прибудинкової території.
Здійснюю комплексне обслуговування та ремонт трьох житлових будинків ОСББ на посадах Керуючого будинку та Голови правління.

Голова Правління ОСББ "Культури-3"

з 02.2002 по нині (22 роки 2 місяці)
ОСББ "Культури-3", Харьков (Частные лица)

Маю організаторські здібності, системне мислення, вмію знаходити нестандартні рішення, легко працюю у режимі багатозадачності, швидко орієнтуюсь та здатен приймати оперативні рішення у складних ситуаціях, легко освоюю нову інформацію, енергійний та самоорганізований."Мастер на всі руки".
Працював у житлово-комунальному господарстві міста протягом 26 років. Глибоко знаю систему та її проблеми. Маю здібності хорошого організатора та керівника підприємства. У колег ціную професіоналізм, відповідальність, здатність та бажання підвищувати свою кваліфікацію. •
Правила і норми охорони праці. Основи бухгалтерського обліку. Основи трудового законодавства .Організація навчання персоналу. Керівництво та участь в ліквідації аварій та наслідків форсмажорних ситуацій. Залучення додаткових фінансових ресурсів на рахунок ОСББ: реклама, використання інженерних мереж, підготовка приміщень з подальшою здачею в оренду, сортування сміття, тощо…Вміння працювати під тиском та в умовах змін. Аналітичний мислення і прийняття рішень. У складних ситуаціях здатний знайти єдине правильне рішення. В складних ситуаціях можу знайти єдине правильне рішення. Лідерські якості та здатність до мотивації команди. Обов’язковий пошук додаткового надходження коштів на рахунок підприємств в залежності від специфіки роботи та можливості планових і позапланових ремонтів . Підбір та контроль персоналу з прибирання, вахтерів та охоронців• Підбір, навчання та повний контроль персоналу. Проведення цінових котирувань на ремонтно-відновлювальні роботи, закупку матеріалів та обладнання.• Робота з боржниками Участь у державних програмах енергоефективності ,наприклад 70/30 . Мені подобається займатися цією роботою, люблю доводити до досконалості.

Генподрядчик

з 01.1997 по 01.2006 (9 років)
ООО "НПО-5", Харків (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Руководитель строительного проекта,Генподрядчик Министерства Обороны,

Освіта

УЗПІ

Енергетичний, Харків
Вища, з 1979 по 1987 (8 років)

Інженер -електрик

Додаткова освіта та сертифікати

Маю 4-ту категорію доступу з електробезпеки

2023

Допуск по безпечній експлуатації ліфтів

2024

Допуск по технічній експлуатації теплових установок та мереж

2024

Допуск по пожежній безпеці будівель та споруд

2024

3 группа ФОП

2001

Знання і навички

Маю ФОП 3 группа (послуги комплексного обслуговування та забезпе Самостійність Контроль проведения ремонтов Строительные работы Слесарные работы Пользователь 1С Обучаемость Работа с электроинструментом Управление персоналом Эффективная коммуникация Ответственность Порядочность Отделочные работы

Знання мов

  • Українська — вільно
  • Російська — вільно

Рекомендації

ОСББ Джерелго Комфорту" , ООО"НПО-5"

ОСББ Джерелго Комфорту" , ООО"НПО-5"

Голова Правліня (новий чи попередній),Директор будівельної компанії

Контактні дані приховані

Додаткова інформація

Відкриті КВЕд на ФОП 3 групи:
81.10 Комплексне обслуговування об'єктів (основний)
81.21 Загальне прибирання будинків
81.29 Інші види діяльності із прибирання
81.30 Надання ландшафтних послуг
81.22 Інша діяльність з прибирання будинків та промислових об'єктів
68.20 Надання в оренду й експлуатацію власного чи орендованогонерухомого майна
63.99 Надання інших інформаційних послуг, н.в.і.у.
43.21 Електромонтажні роботи
43.22 Монтаж водопровідних мереж, систем опалення та кондиціонування
Маю 4-ту категорію доступу з електробезпеки
Володію комп'ютером на рівні впевненого користувача MS Office, 1С, "Будівельні технології".
Маю досвід роботи з технічною, проектно-кошторисною документацією.
Маю багато разноманітного професійного обладнання та інструмента ,також професійний вимірювальний інструмент. Маю гарній досвід самотужки виконувати работи від малоточного до 1000 вольт, ліфти, котли опалення, водо-теплопостачання, укладання керамічної плитки, монтаж гіпсокартону, штукатурка, шпаклівка, стяжка, покрівля,зварюваня ММА та МІГ, та багато іншого .
Є досвід з контролю за дотриманням норм техніки безпеки та охорони праці.
Маю в користуванні автомобіль мікроавтобус Volkswagen Т-5, та велику різноманітність професійного обладнання та інструменту.
Не підлягаю мобілізації.
Шкідливих звичок та судимостей не маю.

Маю ФОП 3 группа (послуги комплексного обслуговування та забезпечення утримання будинку);Вища технічна освіта.Вільно володію комп'ютером. Маю досвід роботи з технічною, проектно-кошторисною документацією, володію програмою "Будівельні технології" на початковому рівні , 1С - на рівні впевнегого користувача, знання ДБН.Є досвід у контролі за дотриманням ТБ та охорони праці.Є багатий опит праці как з біку підрядчика так і з боку замовника.Великий досвід підбору та управління співробітниками на різних ділянках робіт: капітальне будівництво від нульового циклу з підведенням комунікацій до оздоблювальних робіт.
Робота з організації ремонтів житловго фонду та нежитлових будівель у Харківській та Сумській областях. Побудовано у ролі генпідрядника з нуля чотири двопід'їзні п'ятиповерхові будинки .Напірна каналізаційна станція . Відремонтовано приблизно 330 м'яких покрівель, 50 жорстких, у більш 140 підвалах та горищах проведено заміну труб, відремонтовано близько 60 під'їздів та 12 будівель приміщень судів, пофарбовано близько 40 залізничних мостів з металоконструкцій.
Маю багато разноманітного професійного обладнання та інструмента ,також професійний вимірювальний інструмент. Маю гарній досвід самотужки виконувати работи від малоточного до 1000 вольт, ліфти, котли опалення, водо-теплопостачання, укладання керамічної плитки, монтаж гіпсокартону, штукатурка, шпаклівка, стяжка, покрівля,зварюваня ММА ,Mig ,Tig та багато іншого . Маю в особистому користуванні автомобіль мікроавтобус Фольсваген Т-5 (2013 р.) та Honda CRV 4 х4 .Не підлягаю мобілізації.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати