- PRO
Світлана
Директор виробництва
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 46 років
- Місто проживання:
- Київ
- Готовий працювати:
- Бориспіль, Бровари, Київ
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8306661/
Досвід роботи
Начальник виробництва
з 10.2022 по 05.2023
(7 місяців)
ТОВ "ХАЙСНЕК", Бориспіль (Харчова промисловість)
Проектна робота – запуск виробництва «з нуля» та виведення його на постійні стабільні об’єми виробництва. Виробництво сушених фруктових чипсів (слайсів).
•організація роботи цеху – чисельність близько 30 чоловік.
•повний контроль над виробничо-господарською діяльністю цеху.
•розробка та адаптація нормативно-технічної документації – зміни до ТУ, технологічних інструкцій.
•створення усіх умов для якісного, своєчасного і безперервного виконання усіх необхідних виробничих завдань.
•розробка всіх планів виробництва, проекти механізації та автоматизації виробництва.
•забезпечення технічної підготовки виробництва для роботи, постійного збільшення об'єму виробництва, а також підвищення ефективності за рахунок поліпшення якості і зниження витрат виробництва.
•розробка, адаптація та підтримка програм НАССР на виробництві – розробка інструкцій, програм та ін.
•організація, супроводження лабораторних досліджень продукції – розробка графіків, комунікація з підрядними організаціями, аналіз отриманих результатів, розробка методів покращення.
•проведення досліджень внутрішніх для виявлення недоліків виробництва, а також впровадження нових методик поліпшення якості виробництва і його швидкості.
•приймання участі в області реконструкції цеху, пошук можливості механізації та автоматизації виробництва.
•приймання участі в розробці асортиментної лінійки, експертна оцінка технологічних та технічних можливостей цеху для виробництва нових видів продукції.
•розробка, запуск та підтримка звітності виробництва на базі 1С 8 Підприємство «з нуля». До мого приходу на виробництві була відсутня система звітності взагалі.
•нормування витрат сировини, матеріалів для виробництва продукції, виявлення понаднормових втрат, їх оптимізація та розробка методів боротьби з ними.
•контроль якості продукції, виявлення та пошук методів покращення продукції.
•калькулювання, розрахунок собівартості виробничих напівфабрикатів та готової продукції.
•розробка, написання маркування для упаковки продукції згідно вимог НТД та законів України.
•тісна співпраця з технологом та керівництвом під час розробки нових продуктів та вдосконалення рецептур та технології виробництва діючих – вибір інгредієнтів, сировини та матеріалів, форми та технологічних процесів виробництва.
•підбір, навчання, адаптація персоналу виробничого цеху.
•надання керівництву необхідних консультацій, що стосуються виробничої діяльності а також проведення розрахунків (норм витрат, калькуляцій, розрахунок собівартості) нової продукції та проектів.
Директор виробництва
з 09.2021 по 02.2022
(5 місяців)
ТОВ «СПЕЙСФУД ЮА» - ТМ «SPASE ICE», Обухів (Харчова промисловість)
Молоде інноваційне підприємство застосовує некласичні методи шокової заморозки для виробництва крафтової продукції - морозива, сирків та заморожених моті. Має унікальну технологію ручного виробництва та форму продуктів, що вирізняють ТМ «SPASE ICE» серед аналогів на ринку України.
організація роботи цеху – чисельність близько 40 чоловік.
•повний контроль над виробничо-господарською діяльністю цеху.
•розробка та адаптація нормативно-технічної документації – зміни до ТУ, технологічних інструкцій.
•створення усіх умов для якісного, своєчасного і безперервного виконання усіх необхідних виробничих завдань.
•розробка всіх планів виробництва, проекти механізації та автоматизації виробництва.
•забезпечення технічної підготовки виробництва для роботи, постійного збільшення об'єму виробництва, а також підвищення ефективності за рахунок поліпшення якості і зниження витрат виробництва.
•розробка, адаптація та підтримка програм НАССР на виробництві – розробка інструкцій, програм та ін.
•організація, супроводження лабораторних досліджень продукції – розробка графіків, комунікація з підрядними організаціями, аналіз отриманих результатів, розробка методів покращення.
•проведення досліджень внутрішніх для виявлення недоліків виробництва, а також впровадження нових методик поліпшення якості виробництва і його швидкості.
•приймання участі в області реконструкції цеху, пошук можливості механізації та автоматизації виробництва.
•приймання участі в розробці асортиментної лінійки, експертна оцінка технологічних та технічних можливостей цеху для виробництва нових видів продукції.
•розробка, запуск та підтримка звітності виробництва на базі 1С 8 Підприємство «з нуля». До мого приходу на виробництві була відсутня система звітності взагалі.
•нормування витрат сировини, матеріалів для виробництва продукції, виявлення понаднормових втрат, їх оптимізація та розробка методів боротьби з ними.
•контроль якості продукції, виявлення та пошук методів покращення продукції.
•калькулювання, розрахунок собівартості виробничих напівфабрикатів та готової продукції.
•розробка, написання маркування для упаковки продукції згідно вимог НТД та законів України.
•тісна співпраця з технологом та керівництвом під час розробки нових продуктів та вдосконалення рецептур та технології виробництва діючих – вибір інгредієнтів, сировини та матеріалів, форми та технологічних процесів виробництв
Заступник керівника департамента виробництва, керівник проектів
з 07.2017 по 09.2021
(4 роки 2 місяці)
ТОВ «СІЛЬПО-ФУД», Київ (Харчова промисловість)
Власні виробництва на території Київських регіональних розподільчих центрів мережі. Локації розміщення виробничих цехів - Києв, Броварський район – с. Перемога та с. Квітневе. В моєму управлінні були два виробничі цехи та три цехи з перефасування. Запуск, керування виробничими цехами: переробка охолодженої риби, фасування замороженої риби, виробництво смузі/фреші/десертні салати, фасування зелені, фасування сирів та м'ясо-ковбасних виробів.
•запуск цехів «з нуля». Від моменту будівництва, організації підбора обладнання, отримання дозвільної документації, розробки та оформлення нормативно-технічної документації, пошуку та підбору персонала, налагодження виробничих процесів та ін.
•організація роботи цеху, пошук, підбір, навчання, адаптація, персоналу.
•побудова ефективної виробничої самодостатньої структури виробничого підприємства в кожному з цехів.
•проекти автоматизації та механізації виробництв, підбір сучасного високотехнологічного устаткування та обладнання, участь у програмних розробках для власних виробництв, застосування мотиваційних програм для персоналу – відрядна система праці тощо. Як результат – збільшення ефективності та зниження виробничих витрат.
•впровадження в серійне виробництво переробки охолодженої риби для усього центрального регіону мережі. Уперше в Україні запуск промислової переробки не лише імпортної делікатесної риби, але річкової. Запущений проект через чотири роки успішного розвитку взятий за
основу для клонування по усіх регіонах України у рамках мережі СФ. На момент мого звільнення ообслуговували більше 110торгових точки мережі, а також наша продукція використовувалася як напівфабрикат для соління/копчення, приготування кулінарних виробів в цехах магазинів.
•ще один не менш успішний проект виробництва сучасних і популярних продуктів – це виробництво смузі/фрешей, десертних салатів. Ціла серія продуктів під торговою маркою «Крафтяр», що не підлягають термічній обробці, не містять консервантів, барвників, підсолоджувачів та будь–яких добавок і в цьому унікальність таких продуктів серед інших представлених на ринку України. Тільки овочі, фрукти, зелень та інші натуральні інгредієнти.
•цеха по фасовці замороженної риби, зелені, сирів забезпечували своєю продукцією не тільки магазини Сільпо, але й інші бізнеси холдингу Фоззі- Фора, Експансія та Траш.
Начальник цеха
з 03.2015 по 07.2017
(2 роки 4 місяці)
ТОВ «СТАР ФУДС», Київ (Харчова промисловість)
Виробництво заморожених чизкейків, бісквітів та заморожених хлібобулочних виробів з різним ступенем готовності для допікання та продажу в торгових точках Новуса.
Запуск виробництва «з нуля».
•участь в розробці асортиментної лінійки підприємства. Розрахунок собівартості на етапі розробки та контроль під час виробництва продукції.
•впровадження в серійне виробництво кондитерських та хлібобулочних виробів з різним ступенем готовності.
•розрахунок, підбір і навчання персоналу.
•розробка, контроль дотримання і виконання вимог технічної та санітарно-гігієнічної документації (рецептури, інструкції, процедури тощо).
•замовлення та підбір сировини, тари, матеріалів для потреб виробництва. Перемовини з постачальниками, участь в заключенні договорів постачання.
•участь в адаптації звітної системи на базі 1С Підприємство 8 під конкретне виробництво.
Завідуюча виробництвом морозива та заморожених напівфабрикатів.
з 09.2013 по 02.2015
(1 рік 5 місяців)
ТОВ "Три Ведмедя", Бердичів (Харчова промисловість)
Територіально виробництво розміщене в м. Бердичеві Житомирської обл. В підпорядкуванні два виробничі напрями – виробництво морозива, виробництво заморожених напівфабрикатів (вареники, пельмені, равіолі, піца, слойоні вироби), відповідно і технологічні відділи обох напрямів.
Директор виробництва
з 11.2012 по 03.2013
(4 місяці)
Торгово-виробниче підприємство «ТЕМА-Б», Київ (Харчова промисловість)
ТОВ «ТЕМА-Б» - дочірня компанія найбільшого рітейла Фоззі. Була започаткована як виробниче підприємство, що поставляє свої товари лише на ринки та базари. З ростом виробничих потужностей продукція була переорієнтована на магазини рітейлу.
За час моєї роботи в цій компанії – було дві виробничі площадки – одна по переробці риби в м. Житомир, друга – фасовка круп та цукру в м. Бориспіль.
Також у компанії був ряд проектів по запуску ще декількох виробничих цехів.
•повний контроль над виробничою діяльністю виробничих майданчиків підприємства та всіх підпорядкованих служб.
•створення усіх умов для якісного, своєчасного і безперервного виконання усіх необхідних виробничих процесів на підприємствах.
•розробка всіх планів компанії, включаючи бізнес-плани, проекти раціоналізації виробництва на підприємствах, а участь у створеннї стратегії розвитку компанії.
•забезпечення технічної підготовки виробництва для роботи, постійного збільшення об'єму вироблення, а також підвищення ефективності за рахунок поліпшення якості і зниження витрат виробництва.
•проведення досліджень внутрішніх і із залученням партнерів і третіх організація для виявлення недоліків виробництва, а також впровадження нових методик поліпшення якості виробництва і його швидкості, а також для поліпшення виробничих планів підприємств компанії.
•приймання участі в області реконструкції виробничих цехів підприємства, модернізації обладнання.
•приймання участі в розробці асортиментної лінійки, експертна оцінка технологічних та технічних можливостей підприємства для виробництва нових видів продукції.
•нормування витрат сировини, матеріалів для виробництва продукції, виявлення понаднормових втрат, їх оптимізація та розробка методів боротьби з ними.
•контроль якості продукції, виявлення та пошук методів покращення продукції.
•участь в розробці та самостійна розробка виробничої, нормативно-технічної та технологічної документації.
•надання керівництву необхідних консультацій, що стосуються виробничої діяльності а також проведення розрахунків (норм витрат, калькуляцій, розрахунок собівартості) нової продукції та проектів.
Замісник директора з виробництва
з 10.2007 по 01.2010
(2 роки 3 місяці)
ТОВ «Євроморозпродукт», Київ (Харчова промисловість)
ТОВ «Євроморозпродукт» - один з заводів в ГК «Три Медведя», що спеціалізувався на виробництві заморожених напівфабрикатів (млинці, котлети, вареники, пельмені, равіолі).
•Планування, організація і загальне керівництво виробничо-господарської діяльності виробництва (4виробничі цехи, склади зберігання сировини та матеріалів, склади готової продукції) – колектив близько 150 чоловік.
•Розробка, аналіз виконання плана виробництва на основі плана продажу та у відповідності з маркетингової стратегії підприємства.
•Організація та управління виробничими процесами, координація роботи всіх структурних підрозділів та служб, направлених на виконання плана виробництва.
•Складання та контроль виконання щомісячних, добових графіків виробництва та реалізації виробництва.
•Складання звітності, що стосується фінансово-господарської діяльності виробництва.
•Взаємодія з державними контролюючими структурами та організаціями.
•Оперативний контроль дотримання технологічних режимів виробництва напівфабрикатів та готової продукції.
•Контроль за виконанням добових завдань випуска готової продукції по кількості та заданому асортименту.
•Складання та контроль бюджета витрат виробничого підрозділу.
•Розробка та здійснення заходів по покращенню якості готової продукції.
•Розробка та здійснення заходів по оптимізації виробничих процесів.
•Розробка та здійснення заходів нової системи оплати праці, мотивації виробничого персоналу.
Начальник цеха з виробництва морозива
з 03.2004 по 03.2007
(3 роки)
ТОВ "Три Ведмедя", Київ (Харчова промисловість)
•організація роботи виробничих цехів – чисельність близько 90 чоловік;
•контроль технологічних процесів виробництва не тільки на власних виробничих площадках, але і підприємств, що виготовляють морозиво під ТМ «Три Медведя» по схемі аутсорса.
•складання планів виробництва, контроль їх виконання.
•складання звітної документації.
•бюджетування заробітної платні персонала цеха.
•підбір та апробація миючих та дезінфікуючих засобів, інгредієнтів для виробництва морозива.
•складання технологічних інструкцій по виробництву морозива, інструкцій з миття та дезінфекції обладнання, рекомендацій для персонала виробничих цехів.
•підбір, навчання та атестація персонала.
•участь в розробці та впровадження нових видів продукції.
•участь в проектах автоматизації, модернізації діючих цехів, проектуванні нових виробничих цехів.
Начальник молочного цеха
з 03.2001 по 11.2003
(2 роки 8 місяців)
ТОВ «КІМОЛ» (ТОВ «Регіонпродукт»), Гнідинське Дослідно -Технологічне Підприємтсво Технологічного Інститута Молока та М’яса, Бориспіль (Харчова промисловість)
•організація роботи виробничих цехів – чисельність близько 80 чоловік;
•контроль технологічних процесів виробництва не тільки на власних виробничих площадках, але і підприємств, що виготовляють морозиво під ТМ «Три Медведя» по схемі аутсорса.
•складання планів виробництва, контроль їх виконання.
•складання звітної документації.
•бюджетування заробітної платні персонала цеха.
•підбір та апробація миючих та дезінфікуючих засобів, інгредієнтів для виробництва морозива.
•складання технологічних інструкцій по виробництву морозива, інструкцій з миття та дезінфекції обладнання, рекомендацій для персонала виробничих цехів.
•підбір, навчання та атестація персонала.
•участь в розробці та впровадження нових видів продукції.
•участь в проектах автоматизації, модернізації діючих цехів, проектуванні нових виробничих цехів.
Освіта
Міжнародний Інститут Бізнеса
Спеціальність – «Фінанси», кваліфікація «Економіст», Київ
Вища, з 2008 по 2010 (2 роки)
Український Національний Університет Харчових Технологій
Спеціаліст «Зберігання, консервування та переробки молока», бакалавр «Харчова технологія та інженерія», Київ
Вища, з 1995 по 2000 (5 років)
Знання і навички
- MS Office
- 1С
- Користувач ПК
- Користувач Internet
- 1С:Підприємство
Знання мов
Російська — вільно
Додаткова інформація
Маю досвід запуску та управління виробництв багатьох напрямків харчової промисловості – морозива та заморожених напівфабрикатів, хлібного, переробки риби, молочної продукції, смузі/фрешей/салатів, фруктових чипсів, перефасування багатьох продуктів – бакалії, великого асортименту заморожених продуктів, зелені, овочів.
•досвід керівництва колективом від 30 до 350 осіб;
•досвід роботи з контролюючими органами;
•участь у розробці, тестування виробничого обліку та планування на базі 1С 7 та 8
Професійний підхід до роботи, вміння працювати у великому колективі, відповідальна, комунікабельна, добре орієнтуюсь у нестандартних ситуаціях, пунктуальність, вміння знаходити компроміси, здатна справлятися з кризовими ситуаціями, новатор, принциповість у роботі, охайність у відносинах з колегами та підлеглими.
В разі потреби можуть бути надані рекомендації з будь-якого місця роботи.
Схожі кандидати
-
Заступник керівника на виробництво
27000 грн, Київ -
Начальник производства
Київ -
Заступник директора з будівництва, начальник будівельної дільниці
Київ -
Директор підприємства
Київ -
Директор елеватору, керівник комбікормового заводу
Київ, Дніпро , ще 6 міст -
Директор пищевого производства
50000 грн, Київ