Михайло
Керівник підприємства, технічний директор (елеватор, млин), інженер-технолог
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/8315477/
Досвід роботи
Директор з виробництва, Менеджер проекту розвитку, інженер-технолог
з 11.2022 по нині
(3 роки 2 місяці)
ТОВ "Компанія "Укрбакалія ", група компаній HD Group, Бровари (Харчова промисловість)
Основні обов'язки - повний контроль виробництва від організації приймання сировини (зерна) до відвантаження готової продукції та взаємодії з комерційним відділом та деякими замовниками безпосередньо. Забезпечення функціунування підприємтсва в рамках правил та вимог корпорації до якої входить підприємство (складання, виконання та контроль лімітів бюджетів, взаємозвязок з іншими підрозділами та підприємствами корпорації та інше). Розробка стратегії розвитку заводу та подальшої реконструції підприємства, функції менеджера проекту розвитку підприємтсва. Активно займаюсь впровадженням сучасних технологій та нових продуктів. На даний час в активній стадії розробки проекту реконструкції та розвитку підприємства. Займаюсь залученням грантових программ співпраці підприємства з USAID та інших программ.
Директор, Менеджер проекту будівництва
з 10.2018 по 07.2022
(3 роки 10 місяців)
ТОВ Продснаб Премиум (Кулиничі), Харків (Харчова промисловість)
Керівник борошномельно-елеваторного комплексу з персоналом більше 100 працівників. Обовязки:
На етапі будівництва: вибір та узгодження технологічних та технічних рішень, налагодження співпраці всіх учасників проекту та організація процесу будівництва, затвердження проектної документації та інженирінгових рішень від підрядників та постачальників обладнання, контроль за дотриманням усіх вимог та правил у процесі будівництва, розробка штатного розкладу та посадових інструкцій, підбір та навчання персоналу, організація та проведення пуско-налагоджувальних робіт з подальшим виведенням на робочі потужності підприємства.
Етап поточної роботи: контроль роботи всіх структурних підрозділів підприємства, організація та перемовини що до закупівлі сировини та реалізації продукції, контроль операційних витрат та закупівлі допоміжних матеріалів, визначення оптимальних параметрів якості сировини для отримання продукції з заданими показниками якості, розробка та впровадження на підприємстві сучасних систем безпеки харчових виробництв згідно вимог НААСР, отриманно сиртифікати згідно: ДСТУ ISO 22000:2019 Системи керування безпечністю харчових продуктів. Вимоги до будь-якої організації в харчовому ланцюзі (ISO 22000:2018, IDT).
Прийняв проект на початку будівництва, менеджер проекту з подальшим виведення на проекту потужність та організація роботи нового підприємства, яке успішно працювало більше двох років на ринку Харківської області під моїм керівництвом.
Інженер-технолог
з 08.2013 по 06.2014
(11 місяців)
ТОВ ОЛИС, Одесса (Машинобудування)
Розробка технічної та проектної документації обладнання, проектів зернопереробних комплексів на базі обладнання підприємства, шеф контроль за виконанням технічної документації, шеф монтаж обладнання та введення в експлуатацію
Старший викладач
з 09.2011 по 10.2019
(8 років 2 місяці)
Одеська національна академія харчових технологій, Одесса (Освіта, наука)
За період роботи викладачем тісно співпрацював з виробництвом, зокрема надавав консультації з виїздом на діючі обєкти. Є автором більше 30 накувих публікацій, в тому числі в виданнях що входять до міжнародних баз та монографій. Викладав на випускаючій кафедрі Технології переробки зерна, профільні предмети Проектування борошномельних та крупяних підприємств, Технологія борошномельного виробництва, Технологія крупяного виробництва та інші. Кирівник дипломних проектів, з подальшим успішним захистом, більш як 20 спеціалістів в галузі переробки зерна.
Освіта
Одеська національна академія харчових технологій
Кандидат технічних наук, Спеціальність 05.18.02 – технологія зернових, бобових, круп’яних продуктів і комбікормів, олійних та луб’яних культур, Одесса
Вища, з 2009 по 2013 (4 роки)
Захистив кандидатську дисертацію та отримав звання кандидат технічних наук в галузі Технологій переробки зерна. В період навчання в аспірантурі працював молодшим науковим співробітником Проблемної наково-дослідницької лабораторії, де займався прикладними дослідженнями та є співавтором двох прикладних тематик за замовленням МОН України.
Одеська національна академія харчових технологій
Технології зберігання та переробки зерна, інженер-технолог, магістр, Одесса
Вища, з 2004 по 2009 (5 років)
Додаткова освіта та сертифікати
Вища школа викладацької майстерності при ОНАХТ
2014-2015 рр.
Знання і навички
- MS Office
- AutoCAD
- MS Excel
- Управлінські навички
- Водійські права кат. B
- Стратегічне планування
Знання мов
Англійська — середній
Рекомендації
-
Родіон Станіславович Рибчинський
Керівник служби бізнес-проектів ІА «АПК-Інформ», к.т.н., директор Спілки «Мукомолы Украины»
Контактні дані приховані -
Шаран Андрій Васильович
Генеральный директор компании «Бюлер Украина» «Bühler»
Контактні дані приховані
Додаткова інформація
Цілеспрямованний та готовий до вивчення нового, за для досягнення поставленої мети. Стежу за сучасними тендеціями у галузі зернових технологій, в тому числі шляхом відвідання форумів та виставок, приймаю участь у роботі Спілки борошномелів України. Контактую з передовими постачальниками технологій та обладнання в галузі зберігання та переробки зерна (Buhler, Alapala та інші, в тому числі України).
Схожі кандидати
-
Директор, керуючий елеватора
Одеса -
Виконавчий директор, Executive Director, керівник підприємства, готеля
Вінниця, Дніпро , ще 6 міст -
Директор підприємства
Львів -
Начальник виробничо-технічного відділу
Київ -
Інженер виробничо-технічного відділу
30000 грн, Одеса -
Начальник виробничо-технічного відділу
Київ, Харків