Резюме від 6 липня 2022 Файл

Юрій

Химик

Вік:
41 рік
Місто проживання:
Харків
Готовий працювати:
Полтава, Харків

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме.

Овдієнко Юрій Васильович

Дата народження: 18 жовтня 1982, вік: 39 років.
Сімейний стан: одружений.
Адреса: м. Харків, вул. Генерала Момота 10/10, кв 80.
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), E-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
1999 – 2005 р. Національний технічний університет «Харківський політехнічний інститут», спеціальність – «Хімічна технологія органічних речовин».
2003 – 2005 р. Міжгалузевий ІПК кадрів при НТУ «Харківський політехнічний інститут», спеціальність – «Менеджмент організацій».

Досвід роботи:
З 05.2006 р. по сьогодні співробітник Відділу Контролю Якості ТОВ «ФК «Здоров'я»»: з 05.2006 – хімік ВКЯ, з 01.2008 – старший хімік ВКЯ, з 11.2018 - провідний хімік ВКЯ.
Основні обов'язки: організація роботи працівників та матеріально-технічного забезпечення лабораторії; постадійний контроль продукції, контроль субстанцій та готової продукції ; ведення та розробка документації (СРМ, робочі протоколи, розрахункові форми, переліки); участь у валідації обладнання та аналітичних методик; аналіз експериментальних проб та переконтроль проб з неоднозначними результатами.

З 10.2005 р. до 04.2006 – менеджер з продажу (фірми з дистриб'юції продуктів харчування, послуги поліграфії). Основні обов'язки – робота з клієнтами, оптовий продаж продукції.
З 03.2005 р. до 09.2005 – ДП "Харківський завод хімічних реактивів", хімік-синтетик ЦЗЛ. Основні обов'язки - хімічний синтез, апробація методик.
З 2004 р. 02.2005 - менеджер з продажу (фірми з дистриб'юції продуктів харчування). Основні обов'язки – робота з клієнтами, оптовий продаж продукції.

Професійні навички:
Досвід роботи хіміком-аналітиком, навички роботи на лабораторному устаткуванні, ведення та розробка документації та електронних форм, верифікація посуду, кваліфікація обладнання.
Підвищення кваліфікації: навчання та участь у семінарах «Кваліфікація лабораторного обладнання», «Валідація відповідно до вимог GMP», «Практичні аспекти валідації очищення»
Знання мов: українська, російська – вільно, англійська – зі словником.
Навички роботи з комп'ютером:
Впевнений користувач MS Office та Open Office (Word, Exсel), користувач MS Access, CorelDRAW, відеоредакторів.
Особисті якості: відповідальність, швидке навчання, посидючість, ініціативність, легко спрацьовуюсь з колективом.

Додатково: маю навички масажу та надання першої медичної допомоги, маю досвід організації культурно-масових заходів. Зараз займаюся волонтерською діяльністю - формую гуманітарну допомогу з медичних препаратів згідно з індивідуальними заявками.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: