Резюме від 13 травня 2022 Файл

Ксения

Землеустроитель

Вік:
42 роки
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Хухрянська Ксенія Григорівна
Землевпорядник, юрист
Дата народження: 17.10.1981 р.
телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
електрона почта: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Про себе: Фахівець у галузі земельних відносин, інженер-землевпорядник. Маю досвід роботи зі складання землевпорядної проектної документації, її супроводу у відповідних інстанціях, представництва клієнтів у нотаріальних конторах при оформленні спадщини та інших транзакцій.
Починаючи з 2015 року маю досвід роботи з сільськогосподарськими підприємствами у приводу інвентаризації їх земельного банку та майна (облік земель підприємства, складання договорів оренди земель, оформлення правовстановлюючих документів на землю та інше майно починаючи з етапу складання проектної документації до отримання саме правовстановлюючих документів та інше).
Маю сертифікат інженера-землевпорядника №012947 від 03.10.2016 року.
Досвід роботи:
Листопад 2016 року – теперішній час працюю як фізична особа підприємець . Виконую наступні види землевпорядних робіт та надаю юридичні консультації із земельних питань, а саме:
розробка проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність або в оренду для юридичних /фізичних осіб;
розробка технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості);
розробка технічної документації із землеустрою щодо поділу /об’єднання земельних ділянок;
геодезичні зйомки земельних ділянок;
укладання договорів та додаткових угод оренди землі (в тому числі з землями сільськогосподарського призначення (паї)) з подальшою реєстрацією їх в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно;
супровід клієнтів в нотаріальних конторах при оформленні правовстановлюючих документів на нерухоме майно;
юридичні консультації із земельних питань та реєстрації нерухомого майна (оцінка майна, технічна інвентаризація нерухомості, тощо ).
Зараз приймаю участь у інвентаризації земель, розташованих під газовими спорудами на території Дніпропетровської області, яка необхідна для:
виготовлення правовстановлюючих документів на нерухоме майно підприємства,
обліку земельних ділянок під об'єктами підприємства,
приведенню існуючих правовстановлюючих документів на нерухоме майно до чинних норм земельного, цивільного та податкового законодавства України (проведення державної реєстрації земельних ділянок, визначення кадастрового номера земельної ділянки, при необхідності – укладення договорів оренди земельних ділянок та додаткових угод до існуючих договорів оренди, реєстрація інших речових прав в Державному реєстрі речових прав ),
оптимізації сплати податків на земельні ділянки, яка виникає з вірно розрахованої нормативно грошової оцінки земель.
листопад 2003 року - серпень 2013 року працювала у ДП “Дніпропетровський науково-дослідний та проектний інститут землеустрою”, займала посаду спеціаліста 1-ї категорії . За час роботи приймала участь у складанні документації із землеустрою для фізичних та юридичних осіб, інвентаризації земельних ділянок, розташованих під лініями електропередач, інвентаризації колишніх сільськогосподарських КСП, приватизації земель кол. КСП (розпаювання земель).
Червень 2003 року- листопад 2003 року працювала в ДП “Дніпропетровський регіональний Центр Державного земельного кадастру”, займала посаду спеціаліста 1ї категорії. Виконувала роботи з інвентаризації земельних ділянок, розташованих під лініями електропередач, земель Служби автомобільних доріг у Дніпропетровській області. Приймала участь у створенні індексно-кадастрових карт для автоматизованої системи ведення Державного земельного кадастру у Дніпропетровській області.
Освіта:
З 09.2013 року по 04.2017 року навчалася в Національному університеті “Одеська юридична академія” (м. Одеса), факультет прокуратури та слідства. Отримала спеціальність “Право”, професійна кваліфікація “спеціаліст юрист” (заочна форма навчання,вища освіта).
З 02.02.2005 року по 02.04.2007 року навчалася в Інституті післядипломної освіти Харківського Національного Аграрного Університету ім. В.В. Докучаєва за спеціальністю “Землевпорядкування та кадастр”, отримала кваліфікацію інженера – землевпорядника (заочна форма навчання,вища освіта).
З 01.09.1998 року по 30.06.2003 року навчалася в Національному гірничому університету (м. Дніпропетровськ) за спеціальністю “Інформаційні управляючі системи та технології ” та здобула кваліфікацію інженера з комп’ютерних систем з дослідницьким рівнем діяльності, викладача вищого навчального закладу. Спеціалізація – геоінформаційні системи та технології - ГІС (денні форма навчання, вища освіта).
Знання мов:
Українська, російська мови – вільно,
Англійська мова - початковий рівень.
Курси, тренінги: Земельні відносини 2019 (оренда землі, нові закони 2019)– конференція, м.Київ (2019 рік).
Земельні відносини 2021 (оренда землі, нові закони 2021) – конференція, м.Київ (2021 рік).

Схожі кандидати

Геодезист
Дніпро

Геодезист
Дніпро, Київ , ще 2 міста

Геодезист (учень)
Дніпро

Інженер-землевпорядник
30000 грн, Дніпро, Львів , ще 5 міст

Маркшейдер, геодезист
Дніпро, Запоріжжя , ще 8 міст

Геодезист
Дніпро, Запоріжжя, Дистанційно

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: