Резюме від 25 травня 2023

Vadym

Керівник торгового напряму, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон, ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Співзасновник, Директор

з 07.2019 по 04.2021 (1 рік 9 місяців)
ТОВ "Промінент Продакт Груп", Киев (Краса, фітнес, спорт)

Працював ексклюзивним імпортером та дистриб'ютором польського FMCG еко- бренду "YOPE" на території України. Я є власником 50% долі бізнесу. Був відповідальний за переговорний процес та заключення договору. Відповідав за розвиток мережі продажів, операційну діяльність та маркетинг, приймав участь в організації логістики та оформлення всіх митних зборів. Всього колектив складався з 3 штатних працівників та 3 аутсорс. Перша офіційна поставка продукції була завезена в грудні 2019 року. До листопада 2020 року продукція бренду YOPE була представлена в 80 офлайн та 8 онлайн точках продажів.

Засновник та власник інтернет- магазину

з 09.2014 по 02.2022 (7 років 5 місяців)
Housedecor, Киев (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Контроль та виконання повного циклу роботи інтернет-магазину, починаючи від створення сайту та його підтримки, закінчуючи прийняттям замовлення та організації доставки товару замовникові; Оформлення замовлень, спілкування з покупцями офлайн та онлайн , Наповнення сайту новими позиціями, пошук нових каналів збуту, Створення плану з маркетингу, по стратегії просування, ведення переговорів з В2В та В2С клієнтами, заключення договорів, ведення фінансового обліку, контроль та організація роботи команди. Ведення детального фінансового звіту про доходи та витрати, подальший його аналіз для планування майбутньої роботи магазину. Оформлення договорів з юристами, контроль звітності в податкову.
В команді одночасно працювало 2 людини, на аутсорсі 4.
Контролював роботу з маркетплейсами : Hubber.pro, Rozetka, Allo.ua, (вносив дані про свої товари, обробляв замовлення тощо);

Координатор проектів

з 03.2014 по 07.2014 (4 місяці)
Рекламна агенція «Форсаж», Киев (Маркетинг, реклама, PR)

Робота безпосередньо з представниками замовника, підготовка супервайзерів і промоутерів до виведення на торгові точки, контроль їхньої роботи та аналіз результатів, пошук промоутерів, фінансові звіти по виплатам працівникам.
Проводив рекламні компанії для таких компаній як «Danone», «Coca-cola», «Крафт Фудз».

Освіта

Київський Національний Економічний Університет ім.В.Гетьмана

Економіка підприємства, Киев
Вища, з 2009 по 2014 (5 років)

Київський Національний Економічний Університет ім.В.Гетьмана

Правознавство, Киев
Незакінчена вища, з 2009 по 2014 (5 років)

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно
  • Іврит — початковий

Додаткова інформація

Вмію гарно продавати будь-що; розумію повний цикл продажу товару від пошуку клієнта до отримання ним безпосередньо товару, вмію шукати субпідрядників для надання послуг, ефективно організовувати робочий процесс, дуже мотивований працювати та заробляти.

Позитивні риси: наполегливий, обережний і скурпульозний при роботі з грошима та цифрами, маю виражені лідерські якості, ефективно організовую роботу людей в колективі.
Негативні риси: іноді занадто принциповий, впертий.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: