Резюме від 19 травня 2022 Файл

Тарас

Керівник

Місто:
Трускавець

Контактна інформація

Шукач вказав телефон.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Лесишин Тарас Олегович

Загальна інформаці:
Громадянин України, дата народження 11.12.1988 року
Проживаю за адресою: Львівська обл. м. Трускавець, вул. Стуса, буд.9Б, 1 секція, кв.22
Моб. тел. :[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)(viber, whatsapp), [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)(telegram):
e-mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Освіта:
1) Вища:
Івано-Франківський Національний Університет нафти і газу за спеціальністю «Видобуток нафти і газу» 2010р

ТРУДОВА ДІЯЛЬНІСТЬ:
КП «Бориславводоканал»: діяльність у комунальному підприємстві розпочав із слюсаря 3-го розряду, у 2010 році. У 2011 р. був переведений інженером виробничо-технічного відділу, де пропрацював 2 роки. Основним обов’язком на зазначеній посаді, було оновлення та оцифрування топографічних карт, з нанесенням змін у водопровідній системі м. Борислава та с.м.т. Східниця, а також виготовлення технічних умов на підключення нових абонентім підприємства. У 2013 р. мене було переведено майстром аварійно-відновлювальної дільниці, яка відповідала за ремонт та обслуговування водпровідної мережі та мережі водовідведення. У 2014 р. приступив до обов’язків начальника абонентського відділу, основними функціями якого був облік наданих послуг з водопостачання населенню, робота із заборгованістю абонентської бази, а також контроль над своєчасною заміною та повіркою засобів обліку холодної води. У 2015 р. мене було призначено начальником диспетчерської служби, в посадові обов’язки якого входило контроль над подачею води до абонентів підприємства, забезпечення роботи насосних станцій, а також здійснення регулювання гідравлічних показників водопровідної мережі. Забезпечення безперебійної роботи очисних та насосних станцій, надання інформації аварійно-відновлювальній дільниці про необхідність ремонту мережі на певних її ділянках. У 2017 році був звільнений, по згоді двох сторін, у зв’язку з наявністю вакансії на приватному підприємстві, з більш сприятливими умовами праці.
У 2017 році прийнятий на посаду директора приватного підприємства «Олік-Буд». Основним видом діяльності якого є торгівля будівельними матеріалами.
Також у 2017 році мною було засновано приватне підприємство «КапіталБудІнвест-777» . Види діяльності:
Діяльність у сфері будівництва житлових та нежитлових приміщень, будівництво, капітальний ремонт та реконструкція інженерних мереж;
Торгівля будівельними матеріалами та промисловими товарами;
Діяльність даного підприємства припинена, у зв’язку з несприятливими умовами для ведення бізнесу під час військового стану.

СІМЕЙНИЙ СТАН: розведений
Донька – Лесишин Марта Тарасівна 11.03.2010р.
Син – Лесишин Богдан Тарасович 20.05.2006р.

ДОЗВІЛЛЯ:
Активний відпочинок, гірськолижний спорт, плавання, подорожування.

ДІЛОВІ ЯКОСТІ:
Комунікабельність, відповідальність, цілеспрямованість, професійні навики з використання ПК, вміння аналізувати.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати