Резюме від 21 квітня 2023 Файл

Руслан

Виконроб

Вік:
39 років
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Доброго дня Шановні Колеги!

Я, Гнатишен Руслан, останніх п’ять років працюю прорабом, зареєстрований як суб’єкт підприємницької діяльності. Мої бригади (їх три) робимо комплексі ремонти квартир під ключ, будинків, офісів, ресторанів, торговельних комплексів. Також організовуємо доставку будівельних матеріалів по оптовим цінам.
В останніх п’яти квартирах (ЖК Французький квартал, Новопечерський Двір, Новопечерські Липки, Парк Авеню, Джек Хаус, Бусов Хіл та Династія) здійснені ремонтні роботи на основі дизайнерських проектів з авторським наглядом відповідного спеціаліста.
В моїй команді працюють електрики, сантехніки, штукатури, маляра та інші спеціалісти. Вміємо працювати з такими матеріалами як: Kan, Rehau, Knauf, Stabill та іншими. Здійснюємо ремонтні роботи згідно з положеннями Державних будівельних норм та за сучасними технологіями. Також маємо необхідний інструмент для виконання якісних робіт, які показуємо на готових об’єктах.
Я контролюю кожен етап виконання робіт та несу відповідальність щодо строків виконання робіт та якості робіт, професійне володіння всіх циклів оздоблення. Вмію працювати на комп’ютері (працюю з відповідними програмами), вмію готувати кошториси та акти виконаних робіт, веду бухгалтерську звітність. Читаю креслення, працював з складними проектами іноземних архітекторів. Знайомий з основними положеннями охорони праці та безпеки на виробництві. Маю водійське посвідчення та власний автомобіль.
Буду радий знайомству та плідній співпраці.

Контакти: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Viber, [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: