Резюме від 23 січня 2024

Дарья

Репетитор англійської

Зайнятість:
Неповна зайнятість.
Вік:
20 років
Місто:
Дніпро

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Освіта

Университет имени Альфреда Нобеля

Филология (перевод), Дніпро
Незакінчена вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

Навчаюся на кафедрі Філології східноєвропейських мов та перекладу; навчання проходить двома основними мовами (українською та англійською), на окремих предметах - німецькою.
Протягом бакалаврату проходить ознайомлення з діловою англійською та німецькою; рівень здобувачів в англійській С1

Університет імені Альфреда Нобеля

Філологія східноєвропейських мов та переклад, Дніпро
Незакінчена вища, з 2021 по 2025 (4 роки)

Додаткова освіта та сертифікати

University of California, Irvine

2024
Сертифікат

Знання і навички

Висока працездатність Онлайн-викладання Викладання для дітей та підлітків Комунікабельність Quizlet Проведення індивідуальних занять Викладання для дорослих Проведення групових занять Здатність до навчання Проведення зустрічей в Zoom Kahoot! Проведення розмовних клубів Неконфліктність

Знання мов

  • Англійська — просунутий
  • Німецька — середній
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Маю досвід 3 роки у сфері викладання англійської від початкового рівня до В1.1-В1.2. Як правило, вела індивідуальні заняття, але маю досвід і роботи з невеликими групами. Вік учнів - підлітки від 14 та дорослі. Паралельно з навчанням проходжу курси на Coursera; ознайомлення з принципом роботи в Zoom, Kahoot, Quizzlet, Wordwall, Twee; вмію застосовувати ШІ та підлаштовувати його під потреби учнів. Під час занять використовую численні підручники (Headway, Solutions, Grammarway, Murphy, і тд) та сайти (British Council, Elllo.org, Newsinlevels, і тд). Вивела 50+ людей на вищий рівень.
За результатами ЗНО (середній бал 200) виграла грант на безоплатне навчання на спеціальності Філологія східноєвропейських мов та переклад в університеті імені Альфреда Нобеля. Володію англійською на рівні С1.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: