Резюме від 2 травня 2024 Файл

Андрій

Головний лікар ветеринарної медицини

Місто:
Переяслав

Контактна інформація

Шукач вказав телефон .

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

РЕЗЮМЕ
Фульмес Андрій Федорович
Місце проживання м.Миронівка вулиуя Мирона Зеленого 31
Вік 48 років,одружений дві дочки,власний автомобіль стаж водіння більше 10років
Телефон [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Ел.адреса fulmes [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Мета отримання посади провідного лікаря ветеринарної медицини
Освіта вища Національний Аграрний університет м.Київ 1991-1996р.
З 1996 по2009 працював ТОВ БЕКОН на посаді ветеринарний лікар,з 2009 по 2010 -ветлікар комплексу з переробки курчат бройлерів, Миронівська района державна лікарня ветмедицини на посаді лікаря першої категоріїлистопад 2013-січень 2014,СТОВ РОСЬ головний ветеринарний лікар -січень 2014-травень 2014 ,з 06.14 року-02.15 центр занятості,лютий 2015- вересень 2019ТОВ СГП ШУПИКИ,ТОВ АІС-ветеринарний лікар,приватний підприємець ветеринарно обслуговував два підприємства з дійним стадом до 1000 голів.На даний час працюю в ТОВ АГРОСВІТ спочатку лікар-ортопед,зараз-лікар-терапевт плюс молодняк .За час роботи в обовязки входило лікування тварин різних вікових ,технологічних,транзитних групп(хвороби молодняка ,ТПВ,сухостійного лактаційного періоду, мастити,кетози ендометрити ,хвороби кінцівок),неплідність корів,ставив копитні ванн из різними діючими речовинами в залежності від ситуації.Проводив разом з держвет службою алергічні дослідження,взяття проб крові,вакцинаціїї,синхронізував з ними свою роботу.Проводив замовлення та списання ветпрепаратів,звітність,відбирав проби та відсилав в лабораторії,писав відповідні супровідні. Проводив патрозтини трупів тварин з послідуючим написанням акту розтину,відбирав патматеріал для лабораторій .
Знаю сучасні ветпрепарати,вакцини,розробив і використовував різні схеми лікування захворювань,розробляв різні схеми вакцинаціїї молодняка,корів в залежності від епізоотичного стану господарства,професійно розчищаю кінцівки у корів та лікую хвороби їх.Знаю різні схеми синхронізації корів.Аналізую,знаходжу рішення тих чи інших ветеринарних проблем в господарстві.
Брав неодноразово участь у науково проктичних семінарах по по розчистці корів(проводили фірма ZINTECO,АВМ),конференція по хворобам молодняка,вакцинам і схемам вакцинації проводила ХІПРА,ЗОЕТІС.
До особистих якостей відношу працювитість,відповідальність,не конфліктний,не переношу тупих,підлих халатних людей.Не” граю в закулісні ігри” в колективі.
Вільно володію українською та російською мовами,розмовляю польською мовою,компютером володію непогано

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: