Резюме від 26 січня 2024 PRO

Оксана

Адміністратор

Вік:
43 роки
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Інженер з нормування праці

з 01.2020 по 02.2022 (2 роки 1 місяць)
КП «Київський метрополітен», Киев (Транспорт, логістика)

Розробка та впровадження технічно обгрунтованих норм трудових витрат стосовно конкретних виробничо-технічних умов по різним видам робіт, що виконуються на підприємстві, результатів аналізу витрат робочого часу при застосуванні найбільш продуктивних прийомів і методів праці.
Аналіз стану нормування, ступеню обґрунтованості і напруженості норм, роботи з поліпшення їх якості, забезпечення рівної напруженості норм на однорідних роботах, виконуваних при однакових організаційно-технічних умовах.
Встановлення норми часу (виробітку) на разові і додаткові роботи, пов'язані з відступом від технологічних процесів. Здійснення контролю над дотриманням в встановлюваних нормах вимог раціональної організації праці при розробці технологічних процесів (режимів виробництва).
Перевірка чинних норм праці з метою виявлення застарілих і помилково встановлених норм, робота з їх своєчасної заміни новими, більш прогресивними по мірі впровадження організаційно-технічних заходів.
Визначення чисельності працівників за функціями управління і структурними підрозділами відповідно до галузевих нормативів чисельності, розроблення пропозиції щодо усунення понаднормативної чисельності.
Складання проектів календарних планів перегляду норм на основі намічених до впровадження організаційно-технічних заходів, що забезпечують виконання встановлених завдань по росту продуктивності праці

Начальник станції

з 01.2013 по 01.2020 (7 років)
КП «Київський метрополітен», Киев (Транспорт, логістика)

Вирішення питань діяльності станції. Організація роботи станції метрополітену і взаємодії зі структурними підрозділами метрополітену щодо виконання пасажирської і поїзної роботи відповідно до плану, забезпечення безпеки і культури перевезень пасажирів при мінімальній витраті і ефективному використанню технічних засобів.
Складання технологічних графіків роботи станції. Аналіз виконання основних показників роботи станції, доповідь керівництву про результати роботи. Розслідування випадків порушень нормальної роботи станції.
Формування штату станції. Складання графіків роботи працівників. Складання табелю обліку робочого часу. Навчання й підвищення кваліфікації кадрів. Забезпечення поліпшення умов праці, виконання трудового законодавства, правил і норм охорони праці і виробничої санітарії, підвищення культури виробництва.

Інженер з питань охорони праці

з 10.2011 по 01.2013 (1 рік 3 місяці)
КП «Київський метрополітен», Киев (Транспорт, логістика)

Здійснення контролю за додержанням у підрозділах підприємства чинного законодавства, правил, стандартів, норм, положень, інструкцій з охорони праці, виробничої санітарії, протипожежного захисту і охорони навколишнього середовища, за наданням працівникам встановлених пільг і компенсацій за умови праці.
Розроблення інструкції з охорони праці, програм навчання робітників.
Проведення інструктажів (навчання) з питань охорони праці працівників підприємства.
Здійснення постійного контролю за додержанням працівниками технологічних процесів, правил поводження з машинами, механізмами, устаткуванням та іншими засобами виробництва, використанням засобів колективного та індивідуального захисту відповідно до вимог щодо охорони праці.

Освіта

Державний економіко-технологічний університет транспорту

Організація перевезень і управління на транспорті, Киев
Вища, з 2011 по 2014 (3 роки)

Кваліфікація – Інженер транспорту

Київський університет туризму, економіки і права

Менеджмент організацій, Киев
Вища, з 1997 по 2002 (5 років)

Кваліфікація – Менеджер-економіст

Знання і навички

Упевнений користувач Excel, Word, PowerPoint.

Додаткова інформація

Робота з документацією, приймання та переведення телефонних дзвінків, реєстрація вхідної та вихідної кореспонденції, підготовка листів, робота з клієнтами, проведення переговорів, оформлення документів, електронний документообіг, забезпечення життєдіяльності офісу, виконання адміністративних доручень керівництва.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: