Резюме від 7 липня 2022 Файл

Сергій

Інспектор служби безпеки

Вік:
35 років
Місто проживання:
Черкаси
Готовий працювати:
Чорнобай

Контактна інформація

Шукач вказав ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Резюме
Овдієнко Сергій Валентинович
Дата народження: 9 грудня 1988
Місце народження: с. Скориківка, Золотоніський р-н,Черкаська обл.
Місце проживання: м. Золотоноша Черкаська область
Мобільний: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
2007-2008 строкова військова служба, АР Крим ,м. Сімферополь
Освіта: вересень 2007 - червень 2010 «Черкаський Східноєвропейський університет економіки і менеджменту» за спеціальністю «Правознавство» і здобув кваліфікацію юриста. (денна форма навчання)
Вересень 2011-червень 2014 «Національна академія внутрішніх справ за напрямом підготовки «Правознавство» та здобув кваліфікацію бакалавра права. (заочна форма навчання)
Досвід роботи:
Серпень 2009 - листопад 2015 працював в Органах Внутрішніх справ, на посаді «Старший інспектор дозвільної системи», в мої обов’язки входило видача дозволів на придбання, зберігання вогнепальної, газової, холодної зброї, а також облік та контроль власників зброї, забезпечення контролю власників вогнепальної зброї під час сезону полювання .
Липень 2016 - травень 2019 працював на посаді заступника начальника охорони ТДВ »Русь» с. Гельмязів, Золотоніський р-н,Черкаська обл. в мої обов’язки входило зберігання товаро - матеріальних цінностей господарства а також складання графіків чергувань працівників охорони, табелювання робочого часу охоронників, перевірка постів під час чергувань охоронців на об’єкті в темну пору доби, виявлення та фіксування крадіжок на території господарства. Виконував обов’язки Начальника охорони в разі його відсутності по господарству.
Травень 2019 - лютий 2020 працював в Службі Безпеки на посаді Черговий фахівець з організації майнової та особистої безпеки Старинська Птахофабрика Київська обл. Бориспільський р-н. с. Мирне в мої обов’язки входило перевірка охорони яка забезпечує охорону підприємства, зберігання товаро – матеріальних цінностей, а також виявлені мною недоліки працівників охорони фіксувалися - документувалися та передавалися керівництву для подальшого розгляду виявленого порушення. Звільнився за власним бажанням.
З лютого 2021 року по теперішній час працюю в ТОВ Богодухівка Золотоніський р-н. Черкаська обл. на посаді Начальника служби охорони, дане господарство займається розведенням ВРХ та вирощенням зернових культур, в підпорядкуванні 25 осіб, 5 постів охорони в даному господарстві, в мої обов’язки входить табелювання робочого часу працівників охорони, нарахування заробітньої плати працівникам охорони, проведення для нових працівників інструктажу як цільового так і повторного, охорона та контороль ТМЦ, облік прийняття – видачі в поле посівного матеріалу, мінерального добрива, засобів захисту рослин, забезпечення охорони в полі під час виробничих процесів та чергування охорони в полі під час весняно – польових робіт, виявлення та фіксування крадіжок в господарстві.

Додаткова Інформація:
Маю навички середній рівень користувача ПК Microsoft Office ( Word, Excel)
Сімейний стан: одружений
Військовий квиток: так
Власне авто: так

Кандидати у категорії

Кандидати за містами


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: